• PRO TV
  • „Șacalul” folosea o tehnică uimitoare de camuflare! Poza într-un bun creștin și se filma în biserică, dar era capul unei rețele din online: E bănuit de alte 4 crime

„Șacalul” folosea o tehnică uimitoare de camuflare! Poza într-un bun creștin și se filma în biserică, dar era capul unei rețele din online: E bănuit de alte 4 crime

„Șacalul” folosea o tehnică uimitoare de camuflare! Poza într-un bun creștin și se filma în biserică, dar era capul unei rețele din online: E bănuit de alte 4 crime

Cu fiecare oră care trece apar noi informații despre Nicolae Mitrea, criminalul din Constanța cunoscut acum de o țară întreagă drept „Șacalul”.

După ce a ucis în Mamaia două tinere, pe Delia și pe Denisa, una din Timișoara și una din Tulcea, anchetatorii au reușit să descopere detalii înfiorătoare despre bărbat. „Șacalul” este bănuit că ar mai fi omorât alte patru tinere!

Din câte se pare, Nicolae Mitrea ar fi fost capul unei rețele pentru adulți din mediul online și atât el, cât și fetele pe care le racola se dezbrăcau pe internet. Iar cel puțin una dintre cele două tinere pe care le-a ucis ar fi făcut parte din gruparea lui.

Din dosarul care se află acum pe masa procurorilor reiese că prima victimă, Delia Avram, ar fi fost ucisă deoarece nu a vrut să intre și ea în rețeaua pe care „Șacalul” o conducea. Asta chiar dacă ea și criminalul se întâlniseră de mai multe.

În schimb, se pare că Denisa Iana s-ar fi întâlnit de mai multe ori cu Nicolae Mitrea atât în camera de hotel pe care o închiriase ea, cât și acasă la el. Și, mai mult decât atât, ar fi consumat împreună substanțe interzise.

Pe lângă aceste informații, anchetatorii au mai precizat că „Șacalul” avea o tehnică uimitoare de camuflare în societate. Chiar dacă el conducea o adevărată rețea în mediul online, în viața de zi cu zi se pare că mergea la biserică și poza într-un bun creștin. În plus, el și posta pe internet filmulețe din timpul rugăciunilor.

„Miluește-ne, Dumnezeule, după mare mila Ta! Spală-mă cu totul de fărădelegea mea și de păcatul meu mă curățește”, putea fi auzit Nicolae Mitrea în unele clipuri video de pe internet.

Acum, că „Șacalul” a fost arestat, oamenii legii caută dovezi care să îl lege de dispariția a altor patru femei cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, despre care familia lor nu mai știe nimic începând cu luna iunie, după ce au spus că pleacă la mare și nu au mai fost văzute niciodată.

foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni