• PRO TV
  • Cum a ajuns „Șacalul” să le cunoască pe cele două victime. Unde le racola criminalul din Constanța

Cum a ajuns „Șacalul” să le cunoască pe cele două victime. Unde le racola criminalul din Constanța

Cum a ajuns „Șacalul” să le cunoască pe cele două victime. Unde le racola criminalul din Constanța

Un tânăr de 26 de ani, recunoscut sub porecla de Șacalul, a fost reținut zilele trecute de oamenii legii din România, după ce bărbatul a ucis două femei.

Din câte se pare, Delia, una dintre victime, era din Tulcea, iar cealaltă, Denisa, era din Timișoara. Însă pe amândouă bărbatul le-a chemat în Mamaia și le-a ucis acolo.

Potrivit informațiilor care au apărut pe internet, Delia și Denisa ar fi avut profil pe un site de escorte de lux, iar acela este locul de unde și-a racolat Șacalul victimele.

După ce rudele au anunțat dispariția Deliei, autoritățile i-au găsit tinerei trupul neînsuflețit într-un apartament din Mamaia pe care ea îl închiriase, iar Șacalul a devenit suspect principal în acest caz. Doar că oamenii legii nici nu l-au reținut și nici nu l-au chemat la audieri, el fiind lăsat liber să ucidă din nou. Și chiar a făcut-o!

A chemat altă victimă în Mamaia, pe Denisa, care s-a cazat la un hotel. De acolo, el a luat-o și au mers într-o altă locație, unde a ucis-o pe tânără, după care i-a aruncat trupul neînsuflețit pe un câmp.

Din informațiile pe care anchetatorii le-au făcut publice, se pare că Delia și Denisa au murit după ce au fost sugrumate. Mai mult decât atât, în mediul online au apărut informații și că ele ar fi fost drogate sau otrăvie înainte să fie ucise. Iar scopul principal al criminalului a fost jaful: le-a furat victimelor atât bijuteriile, cât și banii pe care îi aveau la ele, dar și telefoanele mobile și mașinile.

Șacalul ar fi vândut deja o mașină în Bulgaria, în timp ce cu alta a făcut accident lângă Tulcea, astfel că n-a mai putut să o vândă și, mai mult decât atât, acest autoturism i-a făcut pe polițiști să-l aresteze. Tot lângă Tulcea i-a vândut unui tânăr și unul dintre telefoanele mobile furate.

„Cele două victime se pare că au fost ucise în acelaşi mod de către acelaşi individ. În cursul investigaţiilor s-a stabilit că inculpatul, având un cazier destul de bogat încă din minorat, a încercat să obţină prin mijloace frauduloase bani şi alte bunuri de la cele două victime. Le-a cunoscut pe victime prin intermediul unei publicaţii de internet care oferă servicii sexuale. Pe prima dintre victime se pare că a ucis-o în locuinţa închiriată de aceasta în Mamaia, pe 2 iulie 2024, iar pe cea de-a doua victimă a ucis-o pe 27 august 2024, în Năvodari.

Le ucidea pe victime cu scopul de a le deposeda de autoturisme. Pe prima victimă a deposedat-o de un autoturism Audi A4 pe care ulterior l-a înstrăinat, a făcut schimb cu alte persoane din judeţul Tulcea, iar acele persoane, după mai multe înstrăinări succesive, au înmatriculat respectivul autoturism în Bulgaria. Celei de-a doua victime i-a sustras autoturismul marca BMW Seria 1, pe care l-a condus pe drumurile publice, iar pe data de 3 septembrie 2024, în timp ce rula între Sinoe şi Mihai Viteazu, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat, aşa încât inculpatul a ajuns la spital, iar maşina victimei a fost distrusă”, a spus Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

foto: Facebook / Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni