• PRO TV
  • Mesajul postat de Chef Florin Dumitrescu după difuzarea primului episod Masterchef România 2024. Postarea a strâns mii de like-uri în timp record: „Am tot scris si am tot sters...”

Mesajul postat de Chef Florin Dumitrescu după difuzarea primului episod Masterchef România 2024. Postarea a strâns mii de like-uri în timp record: „Am tot scris si am tot sters...”

Mesajul postat de Chef Florin Dumitrescu după difuzarea primului episod Masterchef România 2024. Postarea a strâns mii de like-uri în timp record: „Am tot scris si am tot sters...”

Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, s-a întors pe micile ecrane alături de Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu, pentru noul sezon MasterChef România. După difuzarea primului episod, care a avut debutul pe 9 septembrie, Dumitrescu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, care a strâns rapid mii de like-uri și comentarii din partea fanilor.

Gallery

​Mesajul chef-ului transmite recunoștință și emoție, iar felul sincer în care și-a împărtășit gândurile a rezonat cu publicul său. Postarea sa începe cu o confesiune personală, care reflectă importanța momentului pentru el:

"Am tot scris și am tot șters și iar am scris și iar am șters. Până la urmă, mulțumesc pentru toată susținerea voastră, pentru toate mesajele pozitive, chiar și pentru cele negative. V-ați luat din timpul vostru să împărtășiți gândurile și emoțiile voastre și pentru asta vă mulțumesc."

Chef Florin a continuat prin a dezvălui misiunea sa în cadrul competiției, subliniind faptul că este în căutarea acelui concurent special care merită să primească titlul de MasterChef și premiul cel mare. Cu un ton jovial, a adăugat și o notă personală, exprimând curiozitatea despre viitorul concurenților:

"Acum că a început, pot să vă împărtășesc și misiunea mea din această poveste: să îl găsesc pe acela care merită aprecierea mea și a colegilor mei, să primească titlul și premiul în bani și să văd în cârciuma cărui concurent din sezonul acesta voi mânca peste câțiva ani!"

La final, el a făcut o referință interesantă la o coincidență spirituală:

"Apropo, azi în calendarul ortodox se sărbătorește singurul sfânt bucătar, o fi vreun semn! Ne revedem săptămâna viitoare, luni și marți de la 20:30!"

​MasterChef România 2024 se vede la PRO TV și pe VOYO

Sezonul MasterChef România 2024 a început în forță pe 9 septembrie și este difuzat pe PRO TV și pe platforma VOYO, în fiecare luni și marți de la 20:30.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni