• PRO TV
  • CRBL, primele declarații despre căsătoria cu iubita mai tinerică. Artistul este aspru criticat pentru diferența de vârstă dintre ei: „Oamenii tot cataloghează”

CRBL, primele declarații despre căsătoria cu iubita mai tinerică. Artistul este aspru criticat pentru diferența de vârstă dintre ei: „Oamenii tot cataloghează”

CRBL, primele declarații despre căsătoria cu iubita mai tinerică. Artistul este aspru criticat pentru diferența de vârstă dintre ei: „Oamenii tot cataloghează”

CRBL și Elena, mama fiicei sale, au divorțat recent, însă artistul nu a pierdut timpul și și-a făcut, deja, o nouă relație. După ce s-a bucurat, pentru câteva săptămâni, de statutul de burlac, acesta a început o nouă poveste de dragoste.

Gallery

CRBL este, de ceva timp, implicat într-o nouă relație. Noua iubită a artistului este cu 23 de ani mai mică decât el și, recent, a vorbit despre modul în care diferența de vârstă dintre ei este privită de către cei din jur.

CRBL se bucură de relația cu noua iubită

Chiar dacă multă lume îl critică pentru faptul că și-a ales o iubită cu peste 20 de ani mai mică decât el, CRBL nu ține cont de acest lucru și se bucură de relația pe care a început-o. Acesta consideră că vârsta este doar un număr și nu crede că o relație poate funcționa doar dacă partenerii au vârste similare.

Citește și:

„Oamenii tot cataloghează diferența asta de vârstă și am tot citit comentarii. Există o limită cu care lumea este de acord. Diferența de vârstă ar putea fi 5 sau 7 ani. Dacă ai trecut peste, nu e bine. Nu înțeleg cine a spus asta. Este amuzant când văd cum alții își trăiesc viața lor prin intermediul vieții mele. Te pun la colț oamenii”, a spus CRBL, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

CRBL se vede, din nou, în fața ofițerului de stare civilă

CRBL și Elena au ales să meargă pe drumuri separate după aproximativ două decenii. Cei doi au păstrat destul de mult discreția în ceea ce privește separarea, însă, pe alocuri, artistul a precizat că au fost mai multe aspecte care i-au adus în acest punct, fără a oferi, însă, prea multe detalii.

Citește și:

​A ales să creadă, în continuare, în iubire și și-a făcut o nouă relație, dar, mai mult decât atât, este dispus ca, alături de persoana potrivită, să ajungă, din nou, în fața ofițerului de stare civilă.

„Îmi place viața asta care devine din ce în ce mai simplă. Vreau să am timp să mă bucur în fiecare zi de ce urmează. Nu zic nu căsătoriei. Nu zic că nu se poate întâmpla”, a mai spus acesta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni