• PRO TV
  • Cum a reușit o româncă să obțină 120.000 de euro după ce mama ei s-a căsătorit cu un italian de 70 de ani

Cum a reușit o româncă să obțină 120.000 de euro după ce mama ei s-a căsătorit cu un italian de 70 de ani

Cum a reușit o româncă să obțină 120.000 de euro după ce mama ei s-a căsătorit cu un italian de 70 de ani

O întâmplare petrecută în anul 2020 în Italia a reușit să revolte recent o întreagă comunitate.

Un italian de 70 de ani care locuia în orașul Chiaravalle s-a căsătorit cu o româncă, iar în casa bărbatului a ajuns și fiica de 31 de ani a noii lui soții. În vara anului 2020, după ce italianul și soția lui au plecat de acasă, fata de 31 de ani a rămas singură.

Iar în momentul în care bărbatul s-a întors acasă a avut un adevărat șoc: dintr-o valiză care era ascunsă într-un șifonier lipsea o adevărată avere. Din câte se pare, italianul în vârstă de 70 de ani strânsese aproximativ 120.000 de euro, sumă pe care i-a furat-o fiica lui vitregă.

Bărbatul a mers la poliție și a reclamat furtul, autoritățile au început o anchetă, urmată de un proces, însă rezultatul care a venit recent a fost unul la care nu se aștepta nimeni.

Potrivit presei din Italia, judecătorul din Ancona care s-a ocupat de caz a anunțat că românca nu poate fi acuzată de furt, deoarece este rudă prin alianță cu bărbatul, astfel că banii rămân la ea, iar el se alege doar cu... paguba!

Italianul le dăduse în judecată atât pe soția lui, cât și pe fiica acesteia, însă chiar dacă a divorțat de femeie, procesul tot a fost pierdut de bărbat. Judecătorul din Ancona a invocat o decizie a Curții de Casație, potrivit căreia relația dintre o persoană și fiica vitregă este echivalentă cu o relație de rudenie directă, dacă părinții sunt căsătoriți.

foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni