• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat cu vila pe care Smiley, Gina Pistol și Adela Popescu o au în Vama Veche. Stațiunea a fost măturată de vijeliile din ultimele zile

Ce s-a întâmplat cu vila pe care Smiley, Gina Pistol și Adela Popescu o au în Vama Veche. Stațiunea a fost măturată de vijeliile din ultimele zile

Ce s-a întâmplat cu vila pe care Smiley, Gina Pistol și Adela Popescu o au în Vama Veche. Stațiunea a fost măturată de vijeliile din ultimele zile

În urmă cu ceva timp, Gina Pistol, Smiley și Adela Popescu anunțau că deschis o vilă, în Vama Veche, unde așteaptă turiștii care vor să se bucure de câteva zile de mare și de soare.

Gallery

Gina Pistol, Smiley și Adela Popescu au stat cu sufletul la gură mai multe zile, deoarece vremea rea de la malul mării le punea în pericol afacerea în care au investit o sumă considerabilă de bani.

Ce s-a întâmplat cu vila pe care Smiley, Gina Pistol și Adela Popescu o au în Vama Veche

După vijeliile și ploile torențiale care au acaparat stațiunea Vama Veche, în urmă cu doar câteva zile, cei mai afectați au fost proprietarii de terase și de restaurante, mulți dintre ei fiind nevoiți fie să își închidă afacerile, fie să le construiască totul de la zero.

Cu toate acestea, persoanele norocoase au fost cele care au avut afacerile poziționate spre ieșirea din stațiune, deoarece pagubele nu au fost atât de mari. Printre persoanele care pot răsufla ușurate se numără și vedetele Pro TV, deoarece pagubele înregistrare la unitatea lor de cazare au fost foarte mici.

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea acestora

Așa cum se întâmplă cu prețurile tuturor unităților de cazare, acestea au fost stabilite în funcție de perioada aleasă de turiști. Pentru o noapte de cazare în luna iunie, turiștii au trebuit să scoată din buzunar suma de 650 de lei, 750 de lei pentru luna iulie și până la 950 de lei pentru luna august.

Gina Pistol, Smiley și Adela Popescu au, totuși, o condiție, și anume, aceea de a se închiria o cameră pentru cel puțin trei nopți.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni