• PRO TV
  • Alexandru Ciucu, reacție dură după ce Alina Sorescu l-a acuzat că nu își lasă fiicele la concertele ei: „Nu mai accept minciunile”

Alexandru Ciucu, reacție dură după ce Alina Sorescu l-a acuzat că nu își lasă fiicele la concertele ei: „Nu mai accept minciunile”

Alexandru Ciucu, reacție dură după ce Alina Sorescu l-a acuzat că nu își lasă fiicele la concertele ei: „Nu mai accept minciunile”

Declarațiile recente pe care le-a făcut Alina Sorescu l-au revoltat pe fostul său soț, Alexandru Ciucu. Ce mesaj public i-a transmis designerul fostei sale partenere de viață

Gallery

​Scandalul dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu este departe de a se încheia. După 12 ani de căsnicie, cei doi au decis să divorțeze, însă nu au rămas în relații tocmai bune, deși au împreună doi copii.

De curând, Alina Sorescu a spus că fostul ei soț nu le lasă pe fiicele lor să participe la spectacolele pe care le are, o afirmație care l-a scos pur și simplu din minți pe Alexandru Ciucu.

Designerul și-a acuzat fosta parteneră de falsitate și victimizare, spunând mai apoi că are dovezi care o contrazic. Se pare că Alexandru Ciucu deține câteva filmări care demonstrează faptul că fiicele lor au fost prezente la mai multe spectacole la care a cântat artista.

„Nu mai pot accepta minciunile despre mine și despre copii, doar de dragul falsei victimizări și al ratingului. Pare că e mai ușor să lansezi piese și să comunici diferite mesaje comerciale folosindu-te de o situație, care ar fi trebuit să rămână în familie, dar pentru atâta lucru să inventezi și să susții lucruri complet false mi se pare inadmisibil”

Se poate vedea cu ușurință din cele două filmulețe că am fost cu fetele la concertul Alinei, de Ziua Copilului, chiar dacă pentru asta a trebuit să zburăm la Timișoara. Tot pentru a fi împreună cu mama lor, le-am dus anul trecut și la concertul aniversar al lui Albano. Altceva nu mai am de comentat”, a declarat Alexandru Ciucu, potrivit click.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni