• PRO TV
  • Un celebru TikToker a murit subit la 35 de ani. Care este cauza decesului

Un celebru TikToker a murit subit la 35 de ani. Care este cauza decesului

Un celebru TikToker a murit subit la 35 de ani. Care este cauza decesului

Un cunoscut TikToker a murit la doar 35 de ani. Acesta s-a stins din viață în timpul unui maraton.

Gallery

Un alergător pasionat și un influencer pe TikTok, Caleb s-a stins din viață la doar câteva minute după ce a trecut linia de sosire de la un semimaraton organizat în Disneyland.

De ce a murit Caleb Graves

În urmă cu câteva zile, Caleb Graves a participat la semimaratonul Disneyland Halloween Hald Marathon 2024. Pasionat de sport, bărbatul a intrat în cursă la primele ore ale dimineții și a alergat pe traseu timp de două ore.

La scurt timp după ce a trecut linia de sosire, Caleb a început să simtă dureri în piept și s-a prăbușit la pământ.

Sergentul Matt Sutter de la poliția din Anaheim a confirmat decesul influencerului.

„Cursa a început la ora 5 dimineața, nu știu ce val de start a fost, da a trecut linia de sosire în jurul orei 7 dimineața. Imediat ce a făcut-o, cineva a observat că domnul se ținea de piept. Pompierii și personalul de salvare au fost chiar acolo, la fața locului. Au observat că intra în stop cardiac, au început manevrele de resuscitare și l-au transportat rapid la Anaheim Global Medical Center din apropiere, unde a fost declarat mort aproximativ o oră mai târziu.”, a declarat pentru Us Weekly sergentul Matt Sutter, ofițer de informații publice al Departamentului de Poliție din Anaheim.

Caleb Graves a simțit că ceva rău i se va întâmpla

Înainte de cursă, Caleb a simțit că ceva rău o să se întâmple. Caleb Graves a publicat un mesaj pe TikTok în care dă se înțeles că ar avea ceva probleme și că nu se simte bine atunci când este foarte cald afară. Acesta a adus în discuție temperaturile ridicate din California înainte de maraton și s-a arătat îngrijorat de cum va face față cursei de alergare.

”Disneyland Half Marathon – Halloween Half este mâine și sunt îngrijorat acum. Am ieșit afară astăzi și este insuportabil de cald, cred că este probabil cea mai fierbinte parte a zilei. Am o oarecare sensibilitate la căldură, nu știu dacă este temporară sau pe termen lung. Am fost afară vreo 20 de minute, mi-am plimbat câinele și era cald, dar mă simțeam bine

Apoi, la vreo 10 minute după ce m-am întors în casă, am leșinat. Pur și simplu am adormit. Nu aveam niciun control asupra corpului meu. A fost epuizarea de la căldură, mi s-a mai întâmplat o singură dată. Nu știu ce o să se întâmple mâine, dar sper din tot sufletul să trec cursa de maraton”, a spus Caleb pe Tik Tok – înainte de maratonul de la Disneyland.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni