• PRO TV
  • Elon Musk s-a oferit s-o lase gravidă pe Taylor Swift! Miliardarul mai are 12 copii, iar propunerea bizară i-a șocat toți: ”Ok, o să-ți fac un copil!”

Elon Musk s-a oferit s-o lase gravidă pe Taylor Swift! Miliardarul mai are 12 copii, iar propunerea bizară i-a șocat toți: ”Ok, o să-ți fac un copil!”

Elon Musk s-a oferit s-o lase gravidă pe Taylor Swift! Miliardarul mai are 12 copii, iar propunerea bizară i-a șocat toți: ”Ok, o să-ți fac un copil!”

Miliardarul Elon Musk, CEO al Tesla și Space X, s-a oferit să îi facă un copil artistei Taylor Swift într-o postare pe social media, la doar câteva ore după ce aceasta și-a arătat sprijinul pentru Kamala Harris, candidată la președinția Statelor Unite.

Gallery

Taylor Swift a anunțat că ține cu Kamala Harris, în cursa contra lui Donald Trump la președinție, după dezbaterea din azi-noapte, semnând ”Taylor Swift, doamna cu pisică și fără copii”, ca o înțepătură la JD Vance.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Taylor Swift (@taylorswift)

Două ore mai târziu, Musk, care este tatăl a 12 copii, a postat o propunere bizară pentru Swift, pe rețeaua de socializare X.

Acesta a scris: ”Ok, Taylor... ai câștigat... o să-ți fac un copil și o să am grijă de pisicile tale cu prețul vieții mele”.

Postarea l-a șocat și pe unul dintre cei mai sinceri admiratori ai lui Musk, Ian Miles Cheong, care a răspuns: ”Doamne!”

Foto: Instagram, Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni