• PRO TV
  • Corina Caragea, imagini spectaculoase dintr-un colț de Rai. Internauții au încercat să ghicească destinația aleasă de prezentatoarea știrilor sportive: „Vacanță superbă ca tine!”

Corina Caragea, imagini spectaculoase dintr-un colț de Rai. Internauții au încercat să ghicească destinația aleasă de prezentatoarea știrilor sportive: „Vacanță superbă ca tine!”

Corina Caragea, imagini spectaculoase dintr-un colț de Rai. Internauții au încercat să ghicească destinația aleasă de prezentatoarea știrilor sportive: „Vacanță superbă ca tine!”

Corina Caragea a ajuns într-un colț de Rai, însă nu le-a dezvăluit încă urmăritorilor destinația aleasă pentru vacanță. Imaginile postate de frumoasa prezentatoare a știrilor sportive au adunat numeroase inimioare și comentarii de la fani.

Gallery

​„Când în sfârsit vine și vacanta ta, la final de vară”, a scris prezentatoarea știrilor sportive pe contul de Instagram, acolo unde apare în câteva cadre spectaculoase. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Corina Caragea se relaxează la plajă și se bucură de peisaje de vis. Urmăritorii ei au încercat să ghicească locul ales de vedetă și au menționat destinații ca Sardinia, Corfu sau Kefalonia, însă bruneta le-a promis că le va povesti pe larg despre destinația în care și-a încărcat bateriile.

„Vacanță superbă ca tine!”, „Wow, ce frumoasă ești!”, „Concediu plăcut, abdomenul rezistă!”, „Îmi place mult naturalețea ta!”, „Ești superbă!”, „Un corp frumos, scăldat de soare”, sunt doar câteva dintre mesajele care au umplut secțiunea de comentarii a prezentatoarei TV.

Corina Caragea adoră să călătorească și până la 41 de ani se poate lăuda că a reușit să bifeze destinații de top din întreaga lume. Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV are și un blog, acolo unde oferă sfaturi și ponturi pentru o vacanță de nota zece. 

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni