• PRO TV
  • Emily Burghelea, declarație de dragoste pentru soțul ei. Gestul făcut de Andrei a emoționat-o până la lacrimi: „Nu încetează să mă surprindă”

Emily Burghelea, declarație de dragoste pentru soțul ei. Gestul făcut de Andrei a emoționat-o până la lacrimi: „Nu încetează să mă surprindă”

Emily Burghelea, declarație de dragoste pentru soțul ei. Gestul făcut de Andrei a emoționat-o până la lacrimi: „Nu încetează să mă surprindă”

Emily Burghelea i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soțului ei, după ce a aflat de ajutorul pe care acesta l-a oferit unei persoane aflate într-o situație dificilă.

Gallery

Emily Burghelea se poate considera o femeie norocoasă, deoarece are o familie minunată, pe care a întemeiat-o alături de un bărbat pe care îl iubește și care o iubește. Asistenta de la „Vorbește Lumea” nu ratează nicio ocazie în care să îi mulțumească pentru faptul că există în viața ei, dar și pentru tot ceea ce face pentru familia lor.

Emily Burghelea, declarație de dragoste emoționantă pentru soțul ei

Cei care o urmăresc pe Emily Burghelea pe rețelele de socializare au doar cuvinte de laudă la adresa familiei acesteia, deoarece atât ea, cât și Andrei își exprimă foarte des sentimentele pe care le au unul față de celălalt.

Citește și:

​Acest lucru s-a întâmplat și de curând, atunci când asistenta de la „Vorbește Lumea” a postat, în mediul online, o fotografie cu un buchet de flori pe care l-a primit din partea unei persoane care a apelat la ajutorul lui Andrei.

Emily Burghelea, mândră de soțul ei

Emily a făcut o postare emoționantă, pe contul său de Instagram, prin intermediul căreia și-a lăudat, din nou, soțul. Aceasta le-a împărtășit celor care o urmăresc faptul că Andrei este o persoană minunată și implicată nu doar atunci când vine vorba de ea și de copiii lor, ci și atunci când vine vorba de cei din jur.

Mai exact, fără să stea pe gânduri, atunci când o persoană a mers la el, la birou, pentru a-i cere ajutorul, Andrei a făcut imediat tot ceea ce i-a stat în putință. În semn de mulțumire pentru ajutorul oferit, persoana respectivă a cumpărat un buchet de flori pentru Emily, care nu a putut să nu își felicite soțul pentru bunătatea de care a dat dovadă.

Citește și:

„Andrei este un tată extraordinar, este un soț fantastic, un antreprenor de succes dar cel mai important... este un om bun... Un om cum rar mi-a fost dat să întâlnesc și nu încetează să mă surprindă!

Când am auzit povestea acestui buchet am început să plâng instant. Ieri, cineva i-a cerut ajutorul iar el l-a oferit fără să clipească, un gest mărunt poate însemna extrem de mult pentru cineva la nevoie...

Azi Andrei a primit acest buchet de la o persoană care a venit la el la birou cu lacrimi în ochi să-i mulțumească... Florile sunt pentru mine... Pentru că de multe ori binele pe care îl facem noi se întoarce către persoanele pe care le iubim. Fă bine! Oricând poți! Oricât poți! Fă bine! Dumnezeu lucrează prin oameni! Și când și se cere ajutorul, vrea să lucreze prin tine!”, a scris Emily, pe contul său de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni