• PRO TV
  • O româncă a fost ucisă cu sânge rece în Olanda. Ana Maria Vasiliu, soția unui fost concurent al unui show matrimonial, și-a prevestit sfârșitul. Ultimul mesaj

O româncă a fost ucisă cu sânge rece în Olanda. Ana Maria Vasiliu, soția unui fost concurent al unui show matrimonial, și-a prevestit sfârșitul. Ultimul mesaj

O româncă a fost ucisă cu sânge rece în Olanda. Ana Maria Vasiliu, soția unui fost concurent al unui show matrimonial, și-a prevestit sfârșitul.  Ultimul mesaj

Ana Maria Vasiliu a fost ucisă cu sânge rece în Olanda. Din primele informații, un cetățean britanic ar fi responsabil pentru moartea ei.

Gallery

Ana Maria Vasiliu este soția lui Gabriel Vasiliu, un fost concurent al unui show matrimonial. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit într-o stare deplorabilă, iar sora ei, care locuiește în Spania, a fost chemată pentru a identifica cadavrul, potrivit cancan.ro.

Ana Maria Vasiliu a fost ucisă în Olanda

Gabriel Vasiliu, este cunoscut pentru participarea la un show matrimonial. Acesta lucra ca pompier în Gorj. El și Ana Maria Stoica formau un cuplu din 2019 și s-au căsătorit în 2022.

Partenera lui Gabriel Vasiliu a fost ucisă, în timp ce acesta se află după gratii, ispășind o pedeapsă de trei ani pentru trafic de persoane și implicare în activități ilegale legate de droguri.

„Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 2 ani şi 8 luni închisoare pe care o sporeşte cu 1/3 din totalul celorlalte pedepse aplicate (1 an:3)= 4 luni, urmând să execute în total 3 ani închisoare (…) şi pedeapsa complementară (…) (dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat) pe o perioadă de 5 ani”, se arată în sentința Tribunalului Gorj.

Ultimul mesaj al soției lui Gabriel Vasiliu

Ana Maria Vasiliu a surprins pe toată lumea cu ultimul ei mesaj, scris înainte să se stingă din viață. Pare că și-a prevestit moartea.

Nu cu mult timp înainte să fie ucisă cu sânge rece, Ana Maria Vasiliu publicase un videoclip în care se vorbea despre blesteme și a scris: „Las totul în mâna ta, Dumnezeul Meu”.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni