• PRO TV
  • Rihanna, apariție de peste jumătate de milion de dolari! Doar blana artificială pe care a purtat-o la Săptămâna Modei de la New York costă 20.000 $

Rihanna, apariție de peste jumătate de milion de dolari! Doar blana artificială pe care a purtat-o la Săptămâna Modei de la New York costă 20.000 $

Rihanna, apariție de peste jumătate de milion de dolari! Doar blana artificială pe care a purtat-o la Săptămâna Modei de la New York costă 20.000 $

„Shines bright like a diamond!”. Și cine poate să o facă mai bine decât RiRi? Artista a făcut furori la Săptămâna Modei de la New York, acolo unde a admirat din primul rând cele mai noi colecții ale marilor designeri.

Gallery

​După catwalk, Rihanna a participat și la decernarea premiilor Daily Front Row Fashion Media Awards, unde a prezentat premiul pentru revista anului fondatoarei „Perfect”, Katie Grand, și directorului senior de modă, Jahleel Weaver.

Rihanna are o relație specială cu cel din urmă, deoarece Weaver este atât stilistul ei, cât și directorul de creație al brandului Fenty Beauty.

Rihanna l-a lăudat pe scenă în discursul său: „În această seară, sunt aici pentru a prezenta un premiu cuiva care este foarte special pentru mine. Cineva pe care l-am văzut crescând și evoluând de-a lungul anilor. Te-am văzut de când erai un bebeluș al modei, în scutecele tale de modă. Și eu eram în scutecele mele de modă la acea vreme și am avut privilegiul de a te vedea în toate straturile, toate lucrurile pe care oamenii… majoritatea oamenilor nu vor putea să le experimenteze cu tine”.

Pentru cele două evenimente care au avut loc în aceeași zi, Rihanna a purtat o rochie transparentă, creație John Galliano, iar pe dedesubt un corset Rosamosario din satin. Artista și-a accesorizat ținuta cu o blană artificială de culoare roz, de la Alaïa în valoare de 20.000 de dolari și sandale cu barete Area x Sergio Rossi, în valoare de 1.550 de dolari.

​Bijuteriile ei au fost însă cele care au uimit audiența și asta pentru că artista a purtat diamante de aproximativ 30 de carate, a căror valoare sare de 600.000 de dolari, scrie Page Six. (Vezi ținuta aleasă de Rihanna în GALERIA FOTO de mai sus)

RiRi a apelat la Bayco pentru această ocazie și a ales printre altele o pereche de cercei cu diamante roz de 11,94 carate și două inele din aceeași colecție, unul de 3,11 carate și celălalt de 8,46 carate. Rihanna a purtat, de asemenea, un cercel cu diamant de 3,11 carate.

Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni