• PRO TV
  • Tzancă Uraganu declară război unei bănci! Cântărețul de manele a rămas fără acces la banii din contul său: „Sunt cei mai mari escroci!”

Tzancă Uraganu declară război unei bănci! Cântărețul de manele a rămas fără acces la banii din contul său: „Sunt cei mai mari escroci!”

Tzancă Uraganu declară război unei bănci! Cântărețul de manele a rămas fără acces la banii din contul său: „Sunt cei mai mari escroci!”

Cântărețul de manele este în conflict cu o bancă austriacă, după ce a rămas fără acces la banii pe care îi avea în cont! Ce mesaj a transmis în mediul online

Gallery

Tzancă Uraganu, profund dezamăgit de serviciile unei cunoscute bănci! După ce s-a trezit că nu își mai poate accesa banii din contul pe care îl avea deschis la respectiva bancă austriacă, artistul a transmis un mesaj în mediul online.

Fiindcă nu își dorește ca și fanii lui să se confrunte cu o astfel de situație, cântărețul i-a sfătuit să nu colaboreze cu respectiva instituție financiară, enumerând așadar problemele pe care le-a întâmpinat.

„Vă salut, dragii mei prieteni. Vreau să vă anunț și să vă aduc la cunoștință că Raiffeisen Bank sunt cei mai mari escroci, așa că feriți-vă cât puteți de mult de Raiffeisen Bank, pentru că o să vă treziți cu conturi blocate, cu sume blocate… nejustificate… Deci Raiffeisen Bank excludeți din orice punct de vedere. O să revin cu detalii”, a fost mesajul transmis de manelist într-un clip video publicat pe TikTok.

Cât câștigă Tzancă Uraganu la un singur concert

Tzancă Uraganu este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România. Toate piesele sale ajung pe primele locuri în topul vizualizărilor, iar sumele pe care le câștigă din concerte și evenimente private sunt pe măsură. După o singură noapte de cântări, manelistul pleacă acasă cu genți pline de bani, lei și euro.

@tzzzancauraganu

????????

♬ sunet original - tzzzanca uraganu ?

Foto: TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni