• PRO TV
  • Ce mai face Gigel Frone de la „Românii au talent”. Fostul concurent primește de la stat o pensie infimă: „Din acești bani...”

Ce mai face Gigel Frone de la „Românii au talent”. Fostul concurent primește de la stat o pensie infimă: „Din acești bani...”

Ce mai face Gigel Frone de la „Românii au talent”. Fostul concurent primește de la stat o pensie infimă: „Din acești bani...”

Gigel Frone, devenit cunoscut după participarea la „Românii au talent”, are o pensie infimă de la stat! Iată ce bani îi intră în cont ca pensionar pe caz de boală!

Gallery

​În urmă cu aproape 12 ani, Gigel Frone a pășit pe scena de la „Românii au talent” și a făcut un show de zile mari în fața întregii țări. Puțini sunt cei care știu ce mai face astăzi și cum se descurcă, având în vedere că este pensionat pe caz de boală.

După participarea la emisiune, Gigel Frone și-a continuat cariera și a profitat din plin de popularitatea dobândită pe scena talentelor, fiind chemat adesea la petreceri și evenimente private. Născut cu un handicap locomotor, bărbatul a fost nevoit să se pensioneze pe caz de boală cu gradul III.

„Primesc o pensie de 1.200 de lei lunar, pe caz de boală, dar nu o cheltuiesc eu, din acești bani trăiește sora mea din Onești, ea are nevoie acolo de bani, trebuie să o ajut, îi este și ei greu.

Eu mă mai descurc, mai prind o cântare, pe la o terasă, pe la o zi de naștere, mai primesc bani. Nu mulți, dar îi adun. Locuiesc la un hotel de când am venit în București, de 12 ani, plătesc și aici, mănânc prin oraș, câte un sendviș cu de toate. Nu îmi trebuie foarte multe”, a spus Gigel Frone într-un interviu acordat jurnaliștilor de la click.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni