• PRO TV
  • Florin Ana, concurentul nevăzător de la Masterchef, a avut un accident teribil. Care a fost verdictul medicilor!

Florin Ana, concurentul nevăzător de la Masterchef, a avut un accident teribil. Care a fost verdictul medicilor!

Florin Ana, concurentul nevăzător de la Masterchef, a avut un accident teribil. Care a fost verdictul medicilor!

Florin Ana a apărut în prima ediție a noului sezon Masterchef și i-a impresionat pe chefi cu o rețetă de paste carbonara, dar și cu povestea lui de viață.

În ciuda faptului că mai are 3-4% din vedere, Florin Ana este cățărător de meserie. Acesta se pricepe și la gătit, dovadă că marți seară, în cadrul emisiunii Masterchef, acesta a cucerit jurații cu o rețetă de paste carbonara, pentru care a primit șorțul.

Florin i-a impresionat pe chef Florin Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu și cu o întâmplare dramatică din viața lui, care i-ar fi putut fi fatală. Acum patru ani, acesta a căzut în casa liftului.

Am chemat liftul și a venit ușa de la etajul 5. Mergeam să plimb cățelul și, la lifturile vechi, se aude când pleacă liftul către tine. Am deschis și când am pășit și am simțit că mă duc, am dat drumul lesei cățelului, pentru că nu am dreptul să omor pe nimeni. Ăsta a fost gândul meu. Pentru mine a durat 1 minut - 30 de secunde căderea. În care m-am pregătit cum să cad. Estimez că între etajul 2 și 1 mă întrebam la ce etaj stau, că nu mai ajung jos. Am zis așa: dacă pic cu picioarele apropiate de corp, picioarele intră în corp. Dacă pic cu picioarele depărtate, cad pe fund, adică pe coloană. Și am decis să pic cu stângul sub mine, cu dreptul în față și întors în lateral, să se rupă femurul, să nu intre în abdomen. Mi-am pus mâinile în fața capului, să nu mă lovesc la cap, mi-am dat afară aerul din plămâni, ca plămânii să nu plesnească în momentul impactului. După impact, am sunat-o pe prietena mea. Doctorii au spus că mai minim de atât era să nu cad”, a povestit Florin Ana la Masterchef.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni