• PRO TV
  • Aida Parascan, fostă câștigătoare MasterChef, este în doliu. A aflat că a murit, după ce nu i-a mai răspuns la telefon timp de o săptămână: „A venit totul neașteptat”

Aida Parascan, fostă câștigătoare MasterChef, este în doliu. A aflat că a murit, după ce nu i-a mai răspuns la telefon timp de o săptămână: „A venit totul neașteptat”

Aida Parascan, fostă câștigătoare MasterChef, este în doliu. A aflat că a murit, după ce nu i-a mai răspuns la telefon timp de o săptămână: „A venit totul neașteptat”

Aida Parascan, câștigătoarea celui de-al doilea sezon MasterChef, este în doliu, după ce o persoană apropiată ei a murit. Vestea a șocat-o, chiar dacă nu mai aveau aceeași relație ca la început.

Gallery

Aida Parascan este în doliu, deoarece tatăl copiilor săi a murit. Fosta câștigătoare MasterChef și fostul partener rămăseseră în relații bune de dragul celor trei copii.

Aida Parascan este în doliu

În urmă cu aproximativ o săptămână, Aida Parascan a primit un telefon la care nu se aștepta. Câștigătoarea sezonului 2 MasterChef a fost anunțată că tatăl copiilor ei a ajuns la spital, într-o stare foarte gravă.

Aceasta bănuia că ceva s-a întâmplat, deoarece nu mai reușea să ia legătura cu el. Aceasta i-a lăsat mai multe mesaje, însă bărbatul nu a răspuns la niciunul dintre ele. După câteva zile, a fost contactată de apropiații bărbatului, care au anunțat-o că este internat în spital, de urgență.

Citește și:

„Tatăl copiilor mei a decedat duminica trecută și a venit totul, așa, neașteptat. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. A avut probleme grave la ficat, iar, după dintr-o pneumonie, i-a scăzut imunitatea. Apoi, a avut probleme grave la ficat și rinichi și s-a stins în două săptămâni. Deși eram despărțiți de 11 ani, avem, totuși, trei copii împreună. Noi păstram legătura pentru copii. Copiii abia se întorsese de la el, că au stat o săptămână la el, în vacanță”, a spus Aida Parascan, conform Spynews.

Aida Parascan și copiii au plecat în Italia, la spital

După ce a aflat ca fostul partener este internat la ATI, a mers în Italia, împreună cu cei trei copii, pentru a vedea ce se întâmplă. Șocul a fost unul foarte mare, deoarece nici ea și nici copiii nu știau că bărbatul are probleme de sănătate.

Citește și:

​Mai mult decât atât, fosta câștigătoare MasterChef crede că nici el nu știa de aceste probleme, deoarece, deși nu s-ar fi simțit bine, nu ar fi mers la medic, pentru a vedea dacă se întâmplă ceva cu el.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni