• PRO TV
  • Andreea Bostănică nu se mai ascunde! Influencerița s-a afișat cu iubitul putred de bogat. Cei doi s-au distrat toată seara într-un club exclusivist de pe Șoseaua Nordul

Andreea Bostănică nu se mai ascunde! Influencerița s-a afișat cu iubitul putred de bogat. Cei doi s-au distrat toată seara într-un club exclusivist de pe Șoseaua Nordul

Andreea Bostănică nu se mai ascunde! Influencerița s-a afișat cu iubitul putred de bogat. Cei doi s-au distrat toată seara într-un club exclusivist de pe Șoseaua Nordul

Andreea Bostănică nu își mai ascunde relația cu nepotul fostului președinte al Uzbekistanului, care este un tânăr putred de bogat. Cei doi și-au făcut de cap într-un club exclusivist din zona de Nord a Capitalei, iar totul s-a întâmplat sub ochii Angelei, mama influenceriței.

Gallery

Andreea Bostănică este bine cunoscută pentru viața luxuriantă pe care o expune în mediul online. Este bine cunoscut faptul că tânăra a avut relații cu bărbați care au băgat mâna adânc în buzunar pentru a-i face poftele, drept dovadă, la doar 19 ani, influencerița deține apartamente în București și Republica Moldova, bolizi de lux, genți extrem de scumpe și bijuterii valoroase.

Andreea Bostănică s-a afișat cu Abush, iubitul putred de bogat

Andreea Bostănică și Abush, nepotul fostului președinte al Uzbekistanului, care este extrem de bogat, nu se mai ascund. Cei doi s-au distrat toată seara într-un club exclusivist de pe Șoseaua Nordului, potrivit cancan.ro.

Andreea Bostănică nu a putu fi trecută cu vederea, deși, poate și-ar fi dorit să nu fie surprinsă în prezența bărbatului, care este cu mult mai mare decât ea, aceasta a purtat o ținută all-black de mii de euro, bijuterii scumpe, cel mai probabil oferite în dar de iubit, și pantofi de brand.

Influencerița a dat peste cap câteva pahare de șampanie, iar Abush nu a scăpat-o nici măcar o secundă din ochi. Acesta luând-o timid de talie de câteva ori, semn că Andreea nu este de acord cu gesturile tandre în public.

Andreea Bostănica nu a fost singură la întâlnirea cu Abush, ci însoțită, ca întotdeauna, de mama ei, Angela Bostănică. Femeia a stat retrasă și doar i-a privit.

Cine este Abush, iubitul Andreei Bostănică

Pe numele său real Akbar Abdullaev, este nepotul fostului președinte al Uzbekistanului. Bărbatul nu are un trecut prea fericit, fiind acuzat de fraude din fonduri publice în valoare de 262,5 miliarde de somi uzbece (91 de milioane de dolari), disimulare de valută străină în valoare de 195,3 milioane de dolari și 271.602 euro și de spălare de bani în valoare de 77,4 milioane de franci elvețieni, mai notează sursa citată.

Pentru că provine dintr-o familie influentă, Abush a scăpat cu doar doi ani de închisoare şi a continuat să facă afaceri în alte ţări. În 2022 ar fi a venit în România, iar la vremea respectivă, milionarul avea domiciliul în municipiul Rădăuți și trebuia să se supună unor reguli impuse de autorități, respectiv Inspectoratul General pentru Imigrări.

Se pare că bărbatul și-a găsit liniștea în brațele Andreei Bostănică. Șatena i-a pus capac, iar Abush îi face toate poftele, recent i-a cumpărat un nou bolid de lux.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni