• PRO TV
  • Horoscop zilnic 11 septembrie 2024. Vărsătorii au parte de bucurie și satisfacție, Peștii au parte de o zi bună în dragoste

Horoscop zilnic 11 septembrie 2024. Vărsătorii au parte de bucurie și satisfacție, Peștii au parte de o zi bună în dragoste

Horoscop zilnic 11 septembrie 2024. Vărsătorii au parte de bucurie și satisfacție, Peștii au parte de o zi bună în dragoste

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 11 septembrie 2024.

Berbec

Mercur, planeta comunicării, și Marte, guvernatorul tău, îți aduc impulsul să acționezi într-un context profesional, să iei inițiativă, să-ți expui niște idei. De asemenea, ai intuiție și în rezolvarea unor chestiuni de familie, locative, să-ți canalizezi energia să dai o mână de ajutor unei persoane apropiate.

Taur

Aspectul armonios care se formează între Mercur, planeta comunicării, din zodia Fecioară și Marte, planeta acțiunii, te ajută să găsești soluții la unele probleme apărute. Comunicarea este cheia rezolvării celor mai multe probleme, să exprimi ideile clar și să colaborezi cu ceilalți cu care trebuie să desfășori activități.

Gemeni


Aspectul armonios care se formează astăzi între Mercur, guvernatorul tău, și Marte, planeta acțiunii, te ajută să-ți pui în practică ideile, să negociezi în favoarea ta, să faci investiții în casă. Și ce este mai important: să găsești și surse noi de venit. Recomandarea astrelor este să-ți valorifici abilitățile de comunicare pentru a putea purta negocieri în favoarea ta.

Rac

Astăzi, Marte în tranzit prin zodia ta, formează un aspect armonios cu Mercur din casa comunicării și recomandarea este să te folosești de acest context astral să acționezi în activitățile profesionale. Ești determinat să-ți atingi obiectivele și să te angajezi în proiecte, care te pot pune în valoare.

Leu

Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa banilor, formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, semn că Marte îți va da curajul să acționezi, să te pui mai mult în valoare, să-ți exprimi ideile, să treci ușor peste orice provocare.

Fecioară

Registrul astral de astăzi, în care Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sfera prietenilor și proiectelor de viitor, vine să aducă energie să treci la acțiune. De asemenea, îți oferă determinarea să-ți transformi ideile în planuri pe termen lung.

Balanță

Posibil, astăzi, odată cu formarea aspectului dintre Marte, planeta acțiunii, și Mercur, planeta comunicării, să rezolvi o serie de aspecte profesionale pe care le-ai lăsat nerezolvate. Posibil să iei decizii importante în carieră, care te vor pune pe altă direcție.

Scorpion

Posibil astăzi să rezolvi un context financiar, să-ți pui niște idei în practică și să obții și rezultate bune. La serviciu te poți bune în valoare, să ți se ceară sfatul într-o chestiune legată de administrarea unor bani și să intuiești exact care să fie direcția.

Săgetător

Marte, planeta comunicării, în tranzit prin sectorul intereselor financiare, formează astăzi un aspect armonios cu Mercur din casa carierei și relațiilor cu persoane cu putere de decizie. S-ar putea să găsești o rezolvare la un context financiar, să iei legătura cu o instituție publică, să treci mai ușor pentru un obstacol sau o provocare.

Capricorn

Mercur din zodia Fecioară și Marte din zodia Rac, din sectorul parteneriatelor profesionale și relațiilor, formează un aspect armonios, care aduce impulsul să acționezi în direcția încheierii unui contract/parteneriat, să faci progrese într-un proiect, care te poate pune în valoare.

Vărsător

Vești bune vin astăzi pentru tine din sfera profesională, pentru că poți primi răspuns favorabil la un interviu. Mercur și Marte, planeta acțiunii, își unesc forțele și veștile pe care le așteptai îți aduc bucurie și satisfacție.

Pești

Sfera sentimentală este legată de sectorul relațiilor de aspectul armonios, care se formează între Mercur și Marte. Așadar, ești determinat să-ți pui în practică ideile, să te dedici unor activități care să-l surprindă pe partener.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni