• PRO TV
  • Săriții – Impro Show, cel mai tare spectacol de comedie al finalului de an, în noiembrie, la Sala Palatului

Săriții – Impro Show, cel mai tare spectacol de comedie al finalului de an, în noiembrie, la Sala Palatului

Săriții – Impro Show, cel mai tare spectacol de comedie al finalului de an, în noiembrie, la Sala Palatului

Un spectacol în care orice e posibil! Imposibil este să te plictisești. Asta este premisa Săriții – Impro Show, un spectacol unic de comedie în care nimic nu este pregătit dinainte și în care totul se întâmplă live pe scenă, după bunul plac al spectactorilor. Opt actori de comedie răspund provocărilor gazdei spectacolului, pregătind scene pe loc, bazându-se pe titlurile alese din public. Săriții – Impro Show are loc pe 21 noiembrie la Sala Palatului, de la ora 20, biletele fiind deja disponibile pe platforma Entertix, la prețuri speciale Early Bird care încep de la 99 lei.

Bogdan Drăcea, Anisia Gafton, Mihai Rait Dragomir, Lucian Ghimiși, Alex Bogdan, Doina Teodoru, Paul Ipate și Cătălin Neamțu, unii dintre cei mai iubiți comedianți din țară, bine cunoscuți din diferite show-uri TV, promit spectactorilor o seară memorabilă, în care este absolut imposibil ca cineva să nu râdă! Evenimentul va fi prezentat de Cabral Ibacka, care este convins că toți cei care se vor afla în sală vor trăi o experiență... din cale afară!

Gallery

​„Ca să fim înțeleși de la început, nimic nu este garantat... Să nu fiu înțeles greșit, echipa este bombă! Oamenii sunt incredibil de talentați și profesioniști la un nivel spectaculos. Doar că pe deasupra sunt și nebuni. Nebuni de legat! Săriți complet și definitiv!! Improvizăm pe loc, pe teme luate din viața reală, inclusiv din public și facem totul live, pe scenă, împreună cu oamenii din sală. Sunt sigur că o să iasă un spectacol incredibil și că cei din sală vor râde în hohote. De mine, nu-s sigur că o să scap întreg, dar asta este. Ah... se vor sui alături de noi pe scenă și oameni din public și invitați speciali. Nimeni nu va fi în siguranță!”, declară Cabral, înaintea show-ului din noiembrie.

​Bilete pot fi deja achiziționate de pe site-ul Entertix!

Partenerul media al evenimentului este platforma online, VOYO!

Spectacolul este recomandat persoanelor între 3 și 103 ani. Atenție! Puternic impact distracțional!

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni