• PRO TV
  • Noi detalii despre dubla crimă din Constanța. Șacalul a fost dat în vileag chiar de copii: „Mami a zis să nu vă spunem nimic despre tanti care a murit la noi"

Noi detalii despre dubla crimă din Constanța. Șacalul a fost dat în vileag chiar de copii: „Mami a zis să nu vă spunem nimic despre tanti care a murit la noi"

Noi detalii despre dubla crimă din Constanța. Șacalul a fost dat în vileag chiar de copii: „Mami a zis să nu vă spunem nimic despre tanti care a murit la noi"

Principalul suspect în cazul dublei crime din Constanța este un bărbat de 26 de ani, care își spune Șacalul. Acesta a premeditat totul.

Gallery

Șacalul le-a ademenit pe tinere cu un scop precis, mai exact, să le jefuiască și apoi să le ucidă. Bărbatul s-a folosit de copilul concubinei pentru a scăpa de unul dintre cadavre. Individul era monitorizat de poliţiştii de la prima crimă, dar nu se ştie de ce a doua victimă nu a fost salvată.

Șacalul a fost dat de gol de copiii concubinei

Principalul suspect în cazul dublei crime din Constanța a fost dat în vileag de copiii concubinei.

„Când au intrat polițiltii să facă ieri percheziția, copiii au spus: Mami a zis să nu vă spunem nimic despre tanti care a murit la noi!", a declarat Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, potrivit unui site de știri.

Anchetatorii au refăcut filmul ororilor din Constanța. Șacalul, principalul suspect, este descris de procurori ca un individ sadic, cu o minte bolnavă, consumator de droguri, cu antecedente penale grave, inclusiv viol. Bărbatul de 26 de ani şi-a vânat victimele şi a premeditat uciderea lor.

„A hotătât dinainte să comită faptele. le-a contactat, le-a invitat la locuinţa aleasă de el. Le ucidea pe victime cu scopul de a le deposeda de masini, se gândea că au bani", a mai spus Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Filmul crimelor din Constanța

Bărbatul a ajuns la cele două femei prin intermediul unor anunţuri online prin care victimele ofereau servicii sexuale, arată ancheta. Denisa şi Delia ar fi fost escorte de lux. Prima crimă are loc pe 2 iulie. Delia, o fată de 34 de ani din Tulcea, acceptă să se întâlnească cu el în apartamentul pe care tânăra îl avea închiriat în Mamaia. O ucide, îi fură cheile maşinii şi lasă aerul condiţionat pornit pe căldură, în speranța că trupul se va descompune rapid şi nu vor rămâne urme care să indice că el este posibilul suspect.

„A plecat pur şi simplu şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu a mai răspuns la telefon. A dispărut online de pe toate reţelele sociale", a declarat Ionel Abram, soţul victimei.

Aproape două săptămâni mai târziu, cadavrul a fost găsit, iar bărbatul intră în cercul de suspecţi al anchetatorilor.

„S-au stabilit care au fost ultimele persoane cu care a intrat in contact, printre care a fost şi inculpatul. Afost subiectul unor măsuri de supraveghere tehnică", a declarat Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Deși a fost filat, au trecut șase săptămâni de la crimă în care nu a fost chemat să dea explicații la poliție. Pe 27 august, Șacalul își dă întâlnire cu a doua victimă. Denisa, tânăra de 28 de ani din Timiş, mama unui băieţel de cinci ani. O invită acasă la el în Năvodari, sub acelaşi acoperiş în care locuiesc iubita lui şi cei 4 copii ai femeii dintr-o altă relaţie. După ce o ucide pe tânără îi fură telefoanele, 11.000 de lei pe care îi găseşte în portofel şi maşina.

„A fost cu părinţii şi cu cel mic în Bulgaria, au venit acasă, după a mers cu copilul la Mamaia, au venit înapoi şi a plecat singură", spune o prietenă.

"Este o situaţie destul de cinică, au luat bijuteriile de pe cadavrul victimei ucise, a accesat unul dintre telefoane pentru a lăsa de înțeles că victima e în viaţă, după ce a fost ucisă în locuinţa inculpatei, ținută 2 zile acolo", a completat Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța..

Unul dintre copiii concubinei, un băiat de 15 ani, e pus să șteargă urmele crimei, susțin anchetatorii. După ce face curat, îl ajută pe presupusul criminal să mute cadavrul. Pe marginea drumului ce leagă localităţile Sinoe şi Mihai Viteazu, la 60 de kilometri de Constanţa.

În noaptea de 3 septembrie, Șacalul face accident cu mașina tinerei, iar pe 4 septembrie a fost găsit cadavrul Denisei. Un şofer i-a văzut trupul sfâşiat de şacali. Abia atunci se face legătura între cele două crime.

Sursă foto: Facebook/ observator.ro/ stirile PROTV/ replicaonline.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni