• PRO TV
  • Cine este Valeria, moldoveanca superbă care l-a cucerit pe Sean Penn. Este mai tânără decât copiii actorului câștigător de Oscar și vorbește șapte limbi străine

Cine este Valeria, moldoveanca superbă care l-a cucerit pe Sean Penn. Este mai tânără decât copiii actorului câștigător de Oscar și vorbește șapte limbi străine

Cine este Valeria, moldoveanca superbă care l-a cucerit pe Sean Penn. Este mai tânără decât copiii actorului câștigător de Oscar și vorbește șapte limbi străine

Este actriță, model, și are 30 de ani. Valeria Nicov, moldoveanca surprinsă sărutându-se pe stradă cu actorul Sean Penn, a stârnit imediat atenția presei internaționale.

Valeria este mai tânără decât copiii iubitului ei. Hopper Penn și Dylan Frances Penn, copiii lui Sean Penn din mariajul cu Robin Wright, au 31, respectiv 33 de ani. Actrița născută la Chișinău se află la începutul carierei cinematografice. Potrivit IMDb, ea a jucat în diverse piese de teatru, dar și în filme începând cu anul 2018.  

Gallery

​Actorul Sean Penn, câștigător de două ori al Oscarului, a avut o viață tumultoasă: a fost căsătorit Madonna  (1985–1989) și cu starul „House of Cards” Robin Wright (1996–2010) și a divorțat recent de actrița australiană Leila George. Recent, a fost văzut în tandrețuri cu actrița moldoveancă pe strâzile din Madrid, Spania.
Cei doi se țineau de mână și se sărutau, sugerând că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Tatăl a doi copii, Sean Penn s-a întâlnit anterior cu actrița ucraineană Olga Korotyayeva și cu actrița din „The Vampire Diaries”, Nathalie Kelley.

În iunie, starul de 64 de ani a dezvăluit într-un interviu pentru The New York Times: „Dacă voi fi într-o relație, voi fi în continuare liber sau nu voi fi într-o relație. Așa voi fi sigur că nu voi fi rănit. Nu voi simți dacă o să-mi zdrobească din nou cineva inima.”

Deci, cine este femeia care pare să-i fi furat inima lui Sean Penn? Valeria Nicov, actrița cu vise mari 

A studiat actoria la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, apoi la Actors Studio cu Jack Waltzer, după care a urmat de o perioadă la Cours Florent, Paris, la Brulier Communication.

Valeria Nicov și-a făcut debutul în actorie în 2012. Potrivit Brulier Communication, ea a interpretat-o ​​pe Nina Cekov în Pescărușul de Anton Cehov, regizat de Mihai Vasilescu și Cristian Rudenko. Ea a mai jucat în „Visul unei nopți de vară” a lui Shakespeare și „Deșteptarea primăverii” a lui Frank Wedekind .

Din 2015 a început să lucreze la scurtmetraje și emisiuni TV. În 2021, ea a obținut un rol mic, de barman, în filmul „Emily in Paris”. Și-a făcut debutul pe marele ecran cu „L'amour est une Fête (2018) de Cédric Anger și cel mai recent a apărut în Ténor (2022) de Claude Zidi Jr.

Potrivit biografiei sale, Valeria Nicov cunoaște șapte limbi: franceză, engleză, română, rusă, ucraineană, spaniolă și italiană. Ea se menține în formă cu boxul și yoga, poate să cânte muzică jazz, să danseze tango, să cânte la pian și să călărească. Nicov este pasionată de artă și de literatură, așa cum se vede în câteva dintre postările ei de pe Instagram.

Sursă foto: Instagram/ Valeria Nicov

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni