• PRO TV
  • Un urs uriaș, liber pe plajă, a băgat panica în turiști! Animalul se plimba nestingherit printre oameni

Un urs uriaș, liber pe plajă, a băgat panica în turiști! Animalul se plimba nestingherit printre oameni

Un urs uriaș, liber pe plajă, a băgat panica în turiști! Animalul se plimba nestingherit printre oameni

Un urs a făcut senzație pe o plajă din California: turiștii îl priveau fascinați cum se plimba nestingherit printre bărci. Deși este un animal periculos, oamenii nu păreau că își dau seama de acest lucru – nu se fereau de urs și îl filmau amuzați.

Ursul și-a făcut apariția pe plaja din South Lake Tahoe, California. În calea pericolului, oamenii nu s-au depărtat, ci s-au mulțumit să admire animalul în toată splendoarea. Ulterior, clipurile au apărut pe rețelele de socializare.

Gallery

Într-unul din videoclipurile postate pe TikTok, ursul apare înotând, indiferent de agitația din jur.

Potrivit Daily Mail, în California există între 25.000 și 35.000 de urși. Însă în zona Lake Tahoe, capacitatea urșilor negri de a se adapta la „mediile modificate de om” devine o preocupare mai mare decât pierderea habitatului, a declarat Departamentul pentru Pești și Faună Sălbatică din California într-un raport publicat în aprilie.

@abcnews A large black bear seemed to be wondering why humans should get all the fun as it was spotted lumbering across a busy beach in South Lake Tahoe. #bears #beach #california #animals ♬ original sound - ABC News

Videoclipul cu ursul care înoată a apărut la doar trei luni după ce un bărbat din California a rămas uimit când un urs de 140 kg a intrat în bucătăria sa în timp ce spăla vasele.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni