• PRO TV
  • Tatăl Denisei Răducu rupe tăcerea, după ce imaginile cu mormântul artistei, în flăcări, s-au viralizat. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu locul de veci: „Au sărit oamenii din cimitirul aflat în curtea bisericii”

Tatăl Denisei Răducu rupe tăcerea, după ce imaginile cu mormântul artistei, în flăcări, s-au viralizat. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu locul de veci: „Au sărit oamenii din cimitirul aflat în curtea bisericii”

Tatăl Denisei Răducu rupe tăcerea, după ce imaginile cu mormântul artistei, în flăcări, s-au viralizat. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu locul de veci: „Au sărit oamenii din cimitirul aflat în curtea bisericii”

Denisa Răducu a murit în urmă cu șapte ani, după ce s-a luptat, în ultima parte a vieții, cu o boală cruntă. Cei care i-au apreciat munca merg la mormântul ei, ori de câte ori au ocazia, pentru a aprinde o lumânare și a-i aduce o floare.

Gallery

Recent, în mediul online, a început să circule o filmare în care apare mormântul Denisei Răducu, în flăcări. Acesta ardea ca o torță, iar fumul se ridica la câțiva metri înălțime. Unele persoane au considerat chiar că focul care s-a aprins era, de fapt, un semn de la artistă.

Mormântul Denisei Răducu a luat foc în urmă cu cinci ani

Imediat ce imaginile au apărut pe rețelele de socializare, multe persoane au început să se dea cu părerea în ceea ce privește motivul pentru care incidentul s-a produs. Cu toate acestea, Emilian Răducu, tatăl artistei, a precizat că incendiul a avut loc în urmă cu cinci ani și nu recent, așa cum s-a crezut.

Mai mult decât atât, pentru a nu lăsa loc speculațiilor, a precizat că flăcările, cel mai probabil, au luat naștere din cauza persoanelor care nu au fost atente atunci când au aprins lumânările.

„A ars mormântul Denisei, dar nu recent, cum zice lumea pe Internet, ci acum vreo cinci ani de zile. A ars ca o torță, din cauza neglijenței celor care au venit la cimitir. Nu știu cum au pus lumânările. Probabil, a bătut vântul, s-au rostogolit și s-au aprins niște coronițe artificiale, din hârtie și din pânză.

S-a spart rău până și crucea din marmură, au sărit bucăți din ea, din cauza incendiului, și vitrinele cu jucării, și cu fotografiile ei s-au făcut scrum, sticla vitrinei s-a topit, pur și simplu. Au sărit oamenii din cimitirul aflat în curtea bisericii, au stins focul cu găleți cu apă. Nu știu dacă a fost blestem, nu prea cred că e vreun semn rău. E vorba despre neatenție și despre neglijență”, a spus Emilian Răducu, potrivit Click.

Mormântul Denisei Răducu a fost refăcut

Din cauza faptului că pagubele au fost foarte mari, familia Denisei Răducu a decis să refacă mormântul, pentru ca totul să fie ca la început, în semn de respect pentru artistă. Crucea a fost înlocuită, iar costurile totale, pentru repararea mormântului, s-au ridicat la 10.000 de lei.

„De atunci, mai mereu sunt pe la cimitir. Când văd că vine lumea la mormânt, mă duc repede, în urma lor, ca să nu ia iar foc. De când cu incendiul acela, care tare ne-a întristat, supraveghez cavoul”, a mai spus acesta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni