• PRO TV
  • Kate Winslet, adevărul despre filmarea celebrei scene a sărutului de pe Titanic care a emoționat milioane de fani: „A fost un coșmar!”

Kate Winslet, adevărul despre filmarea celebrei scene a sărutului de pe Titanic care a emoționat milioane de fani: „A fost un coșmar!”

Kate Winslet, adevărul despre filmarea celebrei scene a sărutului de pe Titanic care a emoționat milioane de fani: „A fost un coșmar!”

Într-un interviu video oferit pentru Variety Fair, Kate Winslet a făcut câteva mărturisiri despre filmele în care a jucat, printre care și „Titanic”, pelicula care a câștigat 11 premii Oscar în martie 1998.

Gallery

Actrița a vorbit despre celebra scenă a sărutului din unde l-a avut partener pe Leonardo DiCaprio, scenă care cu siguranță a rămas întipărită în memoria a milioane de fani.

Actrița care avea doar 22 de ani când a început filmările la pelicula care a intrat în istoria cinematografiei a revăzut câteva cadre din film în timpul interviului.

Ea și-a amintit că putea cu greu respira în corsetul pe care l-a avut în scena sărutului. Mai mult, Kate a spus că lumina și machiajul le-au dat mari bătăi de cap.

„Oh, a fost un coșmar să filmăm asta, pentru că Leo nu se putea opri din râs și a trebuit să refacem filmarea de vreo patru ori din cauza luminii... Jim a vrut o lumină foarte specifică pentru asta, evident, iar apusul de soare se tot schimba acolo unde eram noi. Acolo era secțiune a navei, nu făcea parte din întreaga navă pe care o aveam pe set. A trebuit să urcăm pe o scară ca să ajungem acolo. Îmi amintesc că cei care se ocupau de păr și make-up nu puteau ajunge la noi. Acum, ceea ce voi nu știți… pentru că Leo arată atât de natural, este faptul că avea fața plin de autobronzant, iar eu purtam un machiaj foarte deschis”, a povestit actrița.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Vanity Fair (@vanityfair)

De fiecare dată când se sărutau, machiajul închis al lui Leo DiCaprio ajungea pe tenul de „porțelan” al lui Winslet și viceversa.

„Așa că aveam ascunse în corset într-o parte machiajul, pensulele și un burețel pentru mine, iar în cealaltă parte machiajul pensulele și burețelul lui… iar între duble nu făceam altceva decât să ne retușăm machiajul”, și-a amintit Kate Winslet.

Foto: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni