• PRO TV
  • Cine este Șacalul, bărbatul care le-ar fi ucis pe Delia și Denisa. Fiul presupusului criminal ar fi făcut dezvăluiri șocante despre modul în care le-a omorât pe cele două femei

Cine este Șacalul, bărbatul care le-ar fi ucis pe Delia și Denisa. Fiul presupusului criminal ar fi făcut dezvăluiri șocante despre modul în care le-a omorât pe cele două femei

Cine este Șacalul, bărbatul care le-ar fi ucis pe Delia și Denisa. Fiul presupusului criminal ar fi făcut dezvăluiri șocante despre modul în care le-a omorât pe cele două femei

O dublă crimă înfiorătoare șochează România! Două femei din Constanța ar fi fost ucise cu sânge rece de către un bărbat poreclit „Șacalul”. Acesta le-ar fi omorât pentru a le fura și, mai apoi, vinde bunurile, iar acum a fost prins de către polițiști.

Denisa Iana, în vârstă de 26 de ani, și Delia Avram, de 34 de ani, au fost găsite fără suflare după ce au fost date dispărute în luna iulie, respectiv august 2024. Prima despre care nu se mai știa nimic a fost Delia, trupul ei neînsuflețit fiind descoperit în propria locuință din Mamaia după nu mai puțin de 11 zile de căutări.

Și Denisa Iana, mama unui băiețel de doar 5 ani, ar fi fost omorâtă, potrivit anchetatorilor, de către bărbatul în vârstă de 30 de ani și, mai apoi, abandonată pe un câmp. Trupul ei neînsuflețit a fost descoperit pe data de 27 august, după aproape două săptămâni de când a fost semnalată dispariția. Familia sa a început să își facă griji după ce femeia se întorsese din vacanța în Bulgaria pe care o avusese cu fiul său.

Surse din anchetă susțin că Șacalul ar fi cunoscut-o pe Denisa pe internet, acolo unde se pare că avea un profil de escortă. Bărbatul a procedat în aceeași manieră și cu prima victimă.

Locuința lui a fost percheziționată de către polițiști timp de aproximativ 10 ore. Oamenii legii au găsit, în casa în care trăia, mai multe obiecte care aparțineau victimelor, printre care și bijuterii.

De asemenea, acesta mai luase de la cele două femei, pe lângă accesoriile respective, sume de bani, dar și mașinile. 

Soția presupusului criminal, dar și fiul lui în vârstă de 15 ani ar fi știut de faptele oribile pe care le-ar fi făcut, însă l-au acoperit. Atât Șacalul, cât și partenera sa au fost arestați preventiv, iar fiul lor se află, în aceste momente, într-un centru de detenție pentru minori. Procurorii suspectează că băiatul ar fi contribuit la comiterea faptelor, după ce ar fi dezvăluit detalii șocante despre modul în care au fost ucise cele două femei.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni