• PRO TV
  • Andra Medintu, românca care s-a căsătorit cu un milionar indian, îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă. Imagini fabuloase din ziua cea mare

Andra Medintu, românca care s-a căsătorit cu un milionar indian, îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă. Imagini fabuloase din ziua cea mare

Andra Medintu, românca care s-a căsătorit cu un milionar indian, îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă. Imagini fabuloase din ziua cea mare

Andra Medintu este foarte activă pe TikTok, acolo unde postează clipuri video despre viața luxuriantă pe care o duce în Mumbai. După mulți ani în care a făcut naveta România-India, blondina s-a căsătorit cu iubitul milionar.

Gallery

Andra Medintu este cunoscută și pentru brandul de genți pe care îl deține. Tânăra provine dintr-o familie înstărită, drept dovadă a studiat în străinătate, acolo unde și-a cunoscut și partenerul. Tânăra în vârstă de 30 de ani și-a cunoscut soțul în 2012, cei doi fiind colegi la facultate. Românca și Suhan au pierdut legătura odată cu încheierea studiilor, dar s-au regăsit după cinci ani și a fost dragoste la prima vedere.

Andra Medintu s-a căsătorit după tradiția indiană

Georgia Andra Medintu are o poveste de viață spectaculoasă, deține un brand de poșete extrem de cunoscut în online, iar clientele ei sunt unele dintre cele mai cunoscute influencerițe din România, cât și din străinătate. Andra este împlinită și pe plan personal, aceasta s-a căsătorit cu iubitul indian putred de bogat.

Andra Medintu și Suhan s-au căsătorit civil pe 19 august, după 5 ani de relație. Evenimentul fericit a avut loc în India, iar românca noastră a respectat toate tradițiile culturii soțului ei.

Aceasta a postat imagini spectaculoase de la cununie și în mediul online, acolo unde a povestit, pas cu pas, tot ce a făcut în ziua cea mare.

Pregătirile au început înainte cu câteva zile, atunci când românca și milionarul indian au trebuit să respecte un adevărat ritual. Andra a fost pictată cu henna pe mâini și pe picioare, așa cum li se întâmplă tuturor mireselor din India.

Andra Medintu și milionarul Suhan au spus „DA” într-un cadru de lux, iar ținutele lor, tradiționale din India, au lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Frumoasa mireasă a fost acoperită în aur, iar fotografiile de la eveniment pe care le-a publicat în mediul online sunt de-a dreptul spectaculoase, potrivit bzi.ro

Sursă foto: Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni