• PRO TV
  • Turist înjunghiat într-un hotel din Mamaia. Unde l-au găsit polițiștii pe agresor

Turist înjunghiat într-un hotel din Mamaia. Unde l-au găsit polițiștii pe agresor

Turist înjunghiat într-un hotel din Mamaia. Unde l-au găsit polițiștii pe agresor

Un incident șocant a avut loc pe 09 septembrie 2024, aproape de miezul nopții, în stațiunea Mamaia, acolo unde avut loc un atac cu o armă albă.

Potrivit oamenilor legii, un turist în vârstă de 26 de ani ar fi fost înjunghiat de un bărbat cu 10 ani mai în vârstă, în urma unui conflict spontan.

Autoritățile au afirmat că altercația dintre agresorul în vârstă de 36 de ani și victima lui ar fi avut loc într-un fost hotel din stațiunea Mamaia, iar în jurul orei 23.15 au primit un apel la 112, prin care erau solicitați la fața locului.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au mai anunțat că poliţiştii din Mamaia au ajuns destul de repede la locul faptei, acolo unde au găsit atât victima, cât și agresorul.

Din fericire, persoana înjunghiată nu a fost ucisă. Totuși, tânărul în vârstă de 26 de ani a fost dus la spital, pentru a primi îngrijiri medicale, în timp ce agresorul cu 10 ani mai în vârstă a fost reținut de autorități.

Polițiștii au anunțat că vor continua cercetările în acest caz, pentru a afla exact de la ce a pornit cearta dintre cei doi bărbați și a face lumină în privința conflictului.

foto: Poliția Română

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni