• PRO TV
  • Mario Mutu a împlinit 22 ani. Cum arată acum fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu

Mario Mutu a împlinit 22 ani. Cum arată acum fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu

Mario Mutu a împlinit 22 ani. Cum arată acum fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu

Mario, fiul cel mare al lui Adrian Mutu, a împlinit recent 22 de ani. Tânărul a petrecut alături de frumoasa sa mamă la un restaurant din Londra, Regatul Unit.

Gallery

​Mario Mutu este fiul lui Adrian Mutu din căsnicia cu Alexandra Dinu. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 2001-2003, iar Mario s-a născut în toamna anului 2002.

Chiar dacă și-a petrecut copilăria și adolescența în Italia alături de mama sa, Mario are o relație specială și cu tatăl său.

CITEȘTE ȘI:

Fiul celui poreclit „Briliantul” a împlinit 22 de ani chiar în ziua în care naționala României a jucat împotriva Lituaniei în Liga Națiunilor Unite. Partida disputată pe stadionul Ghencea s-a încheiat cu victoria tricolorilor, care au marcat trei goluri în poarta adversarilor.

Adrian Mutu a urmărit meciul din tribune, în timp ce Mario și-a aniversat ziua alături de mama sa la un restaurant cu specific chinezesc din Londra.

Adrian Mutu a postat la Instastorie o fotografie alături de fiul său, căruia i-a urat „La mulți ani”. Mario e sosia perfectă a „Briliantului” din perioada în care acesta juca la Chelsea. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus).

Tânărul a moștenit și pasiunea pentru tatuaje de la tatăl său și are mai multe desene permanente pe piele.

Și Alexandra, mama lui Mario, a postat câteva imagini de la restaurantul în care a petrecut cu fiul său. „Dragostea vieții mele”, a scris frumoasa actriță în dreptul unui filmuleț de pe Instagram. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Mario Mutu are peste 17.000 de urmăritori pe contul de Instagram, însă preferă să râmână discret și postează extrem de rar fotografii.

Fotografii: Instagram

CITEȘTE ȘI:

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni