• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat cu tatuajul pe care Alex Bodi l-a făcut pentru Ema Uta. După ultima împăcare, afaceristul a vrut să îi arate cât o iubește

Ce s-a întâmplat cu tatuajul pe care Alex Bodi l-a făcut pentru Ema Uta. După ultima împăcare, afaceristul a vrut să îi arate cât o iubește

Ce s-a întâmplat cu tatuajul pe care Alex Bodi l-a făcut pentru Ema Uta. După ultima împăcare, afaceristul a vrut să îi arate cât o iubește

Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat, ultima oară, în luna ianuarie a acestui an, moment în care, afaceristul și-a făcut un tatuaj cu chipul Emei Uta. Ulterior, cei doi s-au despărțit, după doar câteva săptămâni de când se logodiseră.

Gallery

Ema Uta și Alex Bodi au fost împreună aproximativ trei ani, însă relația lor a fost presărată cu mai multe împăcări și despărțiri. În semn de iubire, după ce a reușit să o convingă să îi mai acorde o șansă, Alex Bodi și-a făcut un tatuaj cu chipul acesteia.

Alex Bodi nu a șters tatuajul pe care l-a făcut pentru Ema Uta

Cei doi foști logodnici s-au despărțit, în urmă cu mai multe săptămâni, la scurt timp după ce se logodiseră. Cu toate că despărțirea pare a fi una definitivă, deoarece Ema Uta nu vrea să mai audă nimic de Alex Bodi, afaceristul nu a șters tatuajul cu chipul acesteia.

Citește și:

​Recent, milionarul din Mediaș a fost plecat într-o vacanță exclusivistă și, fiind filmat în timp ce se relaxa pe marginea piscinei, fanii acestuia au putut observa tatuajul cu chipul Emei Uta, semn că afaceristul încă speră la o împăcare, așa cum a și declarat, de mai multe ori, în ultimele săptămâni.

Alex Bodi o vrea înapoi pe Ema Uta

Deși se despărțiseră, fanii celor doi erau convinși că Ema Uta și Alex Bodi se vor împăca, așa cum o fac de fiecare dată. Cu toate acestea, situația s-a schimbat dramatic, în momentul în care afaceristul i-a adus mai multe acuzații extrem de grave fostei logodnice.

Ulterior, acesta i-a cerut scuze public, luând toată vina asupra lui, precizând că primise acele informații din partea unor persoane rău intenționate. Mai mult decât atât, afaceristul este dispus să facă orice, pentru a o convinge pe aceasta să îi mai dea o șansă, fiind sigur că ea este sufletul lui pereche.

Citește și:

Va trebui să-i recâștig demnitatea, felul în care o pot face să zâmbească, să mă apropii de ea în anumite lucruri. Un bărbat, când vrea ceva, găsește o soluție, indiferent de repercursiuni. Îmi pare rău, dar, așa cum am făcut greșelile, le pot îndrepta. Am încercat să le îndrept, dar mai trebuie făcute niște lucruri. Îmi pare rău că s-a ajuns aici”, a spus Alex Bodi, conform Cancan.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni