• PRO TV
  • Un elev de la Colegiul Catolic din Bacău s-a aruncat de la etajul 3 al școlii. Băiatul a lăsat un bilet de adio în ghiozdan

Un elev de la Colegiul Catolic din Bacău s-a aruncat de la etajul 3 al școlii. Băiatul a lăsat un bilet de adio în ghiozdan

Un elev de la Colegiul Catolic din Bacău s-a aruncat de la etajul 3 al școlii. Băiatul a lăsat un bilet de adio în ghiozdan

Un elev al Colegiul Național Catolic “Sf. Iosif” din Bacău s-a aruncat de la etajul trei al școlii. El a lăsat în ghiozdan un bilet de adio.

„La data de 10 septembrie a.c, în jurul orei 09.45, un elev de 18 ani, din cadrul unei unități de învățământ din Bacău s-a aruncat de la etajul 3 al clădirii”, a anunțat IPJ Bacău.

Diagnosticul de la internare a fost politraumatism prin cădere de la înălțime, în zona toracelui și a capului, cu un minim pneumotorax, scrie ziaruldebacau.ro. Ambulanța ar fi ajuns în timp record la școală, cu toate acestea tânărul se zbate acum între viață și moarte din cauză rănilor grave.

„În prezent, elevul este internat pe secția Chirurgie Toracică, prognosticul fiind unul rezervat. De reținut că pacientul a fost adus la spital de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM), compus din doi pompieri cu pregătire paramedicală, un medic specialist în medicina de urgență și un asistent UPU. Practic, în 90 de secunde, Ambulanța TIM a plecat spre locul incidentului, ajungând în timp record pentru a interveni la evenimentul semnalat prin serviciul de urgență 112”, precizează reprezentanții SJU Bacău.

Elevul ar fi lăsat un bilet de adio în ghiozdan. Potrivit polițiștilor, tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În acest caz a fost deschisă o anchetă.

Colegiul National Catolic “Sf. Iosif” face parte din reţeaua învăţământului de stat şi este finanţat din bugetul statului, iar elevii beneficiază de toate drepturile şi obligaţiile pe care le au elevii de la celelalte licee de stat. Pe durata studiilor se oferă posibilitatea de cazare şi masă în internatul şcolii, costul acestora variind în funcţie de inflaţie, potrivit informațiilor de pe site-ul unității de învățământ.

Știre în curs de actualizare

Sursă foto: Facebook 

Citește și: 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni