• PRO TV
  • Părinții Antoniei, tânăra ucisă de un preot în parcarea unul mall, își strigă durerea, la doi ani de la tragedie! Ce a putut să spună mama fetei: „Nu e liniștită nici ea acolo”

Părinții Antoniei, tânăra ucisă de un preot în parcarea unul mall, își strigă durerea, la doi ani de la tragedie! Ce a putut să spună mama fetei: „Nu e liniștită nici ea acolo”

Părinții Antoniei, tânăra ucisă de un preot în parcarea unul mall, își strigă durerea, la doi ani de la tragedie! Ce a putut să spună mama fetei: „Nu e liniștită nici ea acolo”

Părinții Antoniei, tânăra ucisă de un preot în parcarea unui mall, sunt distruși de durere la doi ani de la decesul tinerei. Iată ce au declarat!

O tragedie a avut loc în urmă cu doi ani, în parcarea unui mall. Acolo, Antonia, o tânără în vârstă de doar 29 a fost lovită mortal de o mașină la volanul căreia se afla un preot. Cu toate că la fața locului s-a deplasat o echipă de medici care au încercat să o resusciteze pe fată, aceasta nu a supraviețuit impactului puternic și s-a stins din viață sub privirile șoferului.

De atunci, procesul în care preotul este acuzat de omor, a stagnat. Părinții tinerei sunt disperați și încearcă să facă dreptate pentru fiica lor. 

​Părinții Antoniei, declarații sfâșietoare la doi ani de la moartea fiicei lor

Părinții Antoniei sunt sfâșiați de durere și nu înțeleg de ce preotul nu a ajuns încă la închisoare. Mama acesteia a ținut să menționeze inclusiv faptul că fata ei nu are liniște pe lumea de dincolo, din cauză că șoferul care i-a luat viața este în libertate.

„Vrem să se facă dreptate. Știm că nu e liniștită nici ea acolo, trebuie să se facă dreptate neapărat, e tot ce ne dorim. Sper să găsim o ușoară alinare prin pedeapsa pe care sperăm să o primească”, a spus mama fetei, potrivit unui post TV.

Tatăl Antoniei a vorbit și el despre durerea pe care o simte la doi ani de la decesul Antoniei:

„Sunt terminat! Nu știu decât să plâng. Numai prin cimitir stăm, tot mai așteptăm o minune. De ce am ajuns aici? La doi ani jumătate, vedeți o altă tergiversare, probabil o să ajungem la trei ani sau la patru. Exact cum am zis, o blasfemie în fața justiției. Nu știu cum poți să accepți așa ceva, o amânare, deși am înțeles că ar fi avut destul timp. Vrem cu executare pentru ce a făcut!”, a spus tatăl fetei, potrivit sursei menționate anterior.

Care a fost explicația preotului pentru moartea Antoniei

Potrivit unor surse din anchetă, preotul ar fi mărturisit în fața magistraților faptul că în acea zi a încercat să își parcheze mașina, însă ar fi lovit două autoturisme. Din cauza panicii, s-ar fi încurcat și a apăsat pedala de accelerație, în loc de cea de frână și, astfel, a ucis-o pe Antonia.

„E un accident care s-a făcut, ne pare rău, regretăm fapta, manifestăm empatie față de toți aparținătorii”, a spus avocatul preotului.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni