• PRO TV
  • A murit bărbatul care a ars-o de vie pe maratonista Rebecca Cheptegei! Care este cauza decesului

A murit bărbatul care a ars-o de vie pe maratonista Rebecca Cheptegei! Care este cauza decesului

A murit bărbatul care a ars-o de vie pe maratonista Rebecca Cheptegei! Care este cauza decesului

Săptămâna trecută, celebra maratonistă Rebecca Cheptegei a fost arsă de vie de către fostul său iubit, Dickson Ndiema. Sportiva a murit la spital în urma arsurilor în proporție de 80%, iar acum s-a stins din viață și atacatorul ei. Iată care este cauza decesului!

Maratonista Rebecca Cheptegei, în vârstă de 33 de ani, a murit săptămâna trecută după ce fostul ei partener, Dickson Ndiema, a aruncat benzină pe ea și i-a dat foc în urma unui scandal de proporții. Sportiva a murit la spitalul din Eldoret, Kenya, la puțin timp după tragedie, având arsuri pe corp în proporție de 80%.

În urma atacului, și Dickson Ndiema a suferit arsuri considerabile, fiind de asemenea transportat la spital. Poliția din Kenya a declarat că bărbatul avea să fie reținut după ce se vindecau leziunile pe care le avea, însă nu au mai apucat.

Din cauza arsurilor suferite când și-a omorât fosta iubită, Dickson Ndiema s-a stins din viață la spital, potrivit DailyMail.

„Dickson Ndiema Marangach a murit din cauza arsurilor pe care le-a suferit când i-a dat foc prietenei sale Rebecca Cheptegei săptămâna trecută”, se notează în sursa amintită, potrivit Știrile PROTV.

Dickson Ndiema a stropit-o cu benzină pe Rebecca Cheptegei pe data de 1 septembrie, la locuința sportivei din comitatul Trans Nzoia din vestul Kenyei, chiar în fața copiilor săi. Scandalul între cei doi începuseră din cauza unei proprietăți aflate pe un teren cumpărat de unul dintre ei.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni