• PRO TV
  • Doliu imens în presa românească! Jurnalistul Alexandru Moraru a murit! Cauza decesului

Doliu imens în presa românească! Jurnalistul Alexandru Moraru a murit! Cauza decesului

Doliu imens în presa românească! Jurnalistul Alexandru Moraru a murit! Cauza decesului

Este zi de doliu în presa din România, după ce Alexandru Moraru s-a stins din viață! Anunțul decesului a fost făcut public de un coleg de breaslă de-al jurnalistului.

Alexandru Moraru a fost unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio și prezentatori TV din România, acesta lucrând pentru diverse posturi TV de-a lungul anilor. În prezent, acesta activa în mediul online, fiind creator digital și patron al unei firme în domeniul mass-media.

Potrivit surselor Capital, Alexandru Moraru suferea de o boală necruțătoare, care i-a și adus sfârșitul.

Anunțul decesului a fost făcut public de un coleg de breaslă de-al jurnalistului

„Vă rog să citiți și să-l pomeniți pe Alexandru Moraru! (…) Alex Moraru a pus voce pe prima mea anchetă din fostul lagăr de exterminarea a câinilor din Constanța, sub regimul Puppy Vet. Țin minte cum a ieșit răvășit din camera unde se făcea înregistrarea și unde citea ce scriam că se întâmplă în acel adăpost. Vedeam în privirea lui acea reacție firească a omului cu suflet, care nu închide ochii în fața râului.

Alex a murit fără să devină un actor celebru, așa cum putea. Omul era un rebel în costum. Mereu venea pe grabă la redacție, cu părul și hainele dezordonate, dar glumele aranjate, ca un personaj de sitcom din anii 90. Era personaj mare, mare și super deștept. Azi am aflat că a murit.

Știam ceva despre el în ultima vreme? Nu. Ne căutam? Nu. Vreți să vă mint? Așa e în presă, muncim mult și avem vieți personale dezordonate. Alergam de nebunii, uităm unii de alții și ne uităm pe noi în redacții. Mulți ne știu drept ‘ăia de țin microfonul în mână’ dar dincolo de imaginea asta e o poveste mare cu o mie de straturi.

Dumnezeu să te odihnească în pace, Alex!”, a scris jurnalistul Daniel Savopol pe rețelele de socializare.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni