• PRO TV
  • O dublă crimă a zguduit Constanța! Două femei au fost ucise cu sânge rece de cel supranumit Șacalul. Denisa avea 28 de ani, iar Delia 34. Ambele femei fuseseră date dispărute

O dublă crimă a zguduit Constanța! Două femei au fost ucise cu sânge rece de cel supranumit Șacalul. Denisa avea 28 de ani, iar Delia 34. Ambele femei fuseseră date dispărute

O dublă crimă a zguduit Constanța! Două femei au fost ucise cu sânge rece de cel supranumit Șacalul. Denisa avea 28 de ani, iar Delia 34. Ambele femei fuseseră date dispărute

Cele două crime de pe litoral au șocat întreaga țară! Denisa, în vârstă de 28 de ani, și Denisa, în vârstă de 34 de ani, ar fi fost ucise de cel supranumit Șacalul. Femeile fuseseră date dispărute.

Gallery

Cele două femei au sfârșit în mod tragic pe litoral. Denisa, tânăra de 28 de ani, era din Timișoara, însă se afla la mare în vacanță. Aceasta fusese dată dispărută în urmă cu trei săptămâni, de atunci, familia și apropiații nu au mai reușit să dea de ea. Recent, tânăra a fost găsită, pe un câmp, mâncată de șacali.

Cine sunt cele două femei găsite moarte pe litoral

Trupul Denisei a fost găsit fără viață pe marginea drumului ce leagă localitățile Sinoe și Mihai Viteazu. Un șofer l-a observat și a anunțat imediat autoritățile. Medicii legiști au constatat că tânăra în vârstă de 28 de ani fusese ucisă şi aruncată pe câmp.

"Am păstrat o legătură frumoasă între mine şi ea, urma să ne vedem acum, de ziua mea, pe 16 septembrie. Am încercat să o sun, are telefonul închis. M-a sunat un prieten comun pe care îl avem: „E adevărat ce s-a întâmplat cu Denisa?“ Am zis că nu e posibil aşa ceva, am închis telefonul şi am încercat să sun în stânga, în dreapta", a declarat fostul iubit al tinerei, potrivit unui site de știri.

Nu departe de locul unde se afla cadavrul femeii, oamenii legi i-au găsit și mașina, care era avariată grav. Ulterior, polițiștii au găsit și șoferul care a condus autoturismul. Așa au aflat de crimă.

Cealaltă victima a celui care este supranumit Șacalul este Delia, o femeie de 34 de ani, care fusese dată dispărută la începutul lunii iulie, după ce a plecat din Tulcea în Constanța. Bunurile ei dispăruseră, iar maşina victimei ar fi fost vândută în Bulgaria, scrie aceeași sursa citată.

Șacalul ar fi avut și complici, doi bărbați și o femeie

Polițiștii au percheziționat domiciliile suspecţilor din Năvodari. Unul dintre complici era de mai mult timp in vizorul politiei pentru trafic de droguri. Oamenii legii caută acum probe pe care să le pună cap la cap pentru a găsi o parte din răspunsuri.

Presupusul criminal al celor două tinere ar locui într-un apartament, la parter, alături de concubina lui şi cei patru copii.

​Sursă foto: Facebook/ observator.ro/ stirile PROTV/ replicaonline.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni