• PRO TV
  • Țipete și înjurături în primele minute ale meciului România - Lituania! Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea Echipei Naționale în fața suporterilor

Țipete și înjurături în primele minute ale meciului România - Lituania! Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea Echipei Naționale în fața suporterilor

Țipete și înjurături în primele minute ale meciului România - Lituania! Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea Echipei Naționale în fața suporterilor

Aseară, 9 septembrie 2024, a avut loc meciul România - Lituania, pe stadionul Ghencea din București, unde tricolorii au ieșit învingători cu scorul de 3-1.

Gallery

Meciul dintre România și Lituania, a doua apariție a echipei naționale în actuala ediție a Nations League, a debutat cu un moment de reculegere în memoria fostului selecționer Christoph Daum, care a decedat pe 24 august. 25.000 de suporteri au tăcut câteva clipe, apoi au început să scandeze diverse mesaje vulgare la adresa Federației de fotbal și a forțelor de ordine.

Încă din primul minut, spectatorii au început să țipe și să înjure Federația Română de Fotbal:

„FRF, m*** FRF”, s-a putut auzi dinspre una dintre peluze.

Ulterior, aceștia și-au concentrat atenția și nervii asupra jandarmilor, pe care i-au înjurat folosind cuvinte extrem de obscene.

Motivul pentru care suporterii au protestat pe stadionul Ghencea

În urmă cu câteva luni, suporterii români au hotărât să formeze un „pact de neagresiune”, adică o înțelegere prin care să protesteze pașnic, la unison, împotriva măsurilor forțelor de ordine, pe care le consideră în continuare unele represive, potrivit GSP. 

În ceea ce privește protestul împotriva Federației Române de Fotbal, ultrașii sunt nemulțumiți e modul în care oficialii FRF tratează relația cu grupurile care-și fac apariția la meciurile naționalei. 

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni