• PRO TV
  • Denisa, o tânără stewardesă din Bistrița, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Japonia. Avea doar 30 de ani. Ce i-ar fi produs decesul

Denisa, o tânără stewardesă din Bistrița, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Japonia. Avea doar 30 de ani. Ce i-ar fi produs decesul

Denisa, o tânără stewardesă din Bistrița, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Japonia. Avea doar 30 de ani. Ce i-ar fi produs decesul

Denisa Alexandra Masura Olteanu a fost găsit fără viață în apartamentul său din Japonia. Care este cauza decesului?

Gallery

Denisa era stewardesă și locuia de puțin timp cu chirie în Japonia. Tânăra s-a stins subit.

Denisa a fost găsită fără viață în apartamentul său din Japonia

În urmă cu câteva zile, trupul tinerei de 30 de ani a fost găsit în locuința în care stătea, la mai bine de o săptămână după ce a fost suspectată că a murit. Denisa s-ar fi stins din viață pe 29 august.

Cauza decesului este necunoscută până în acest moment, sunt așteptate rezultatele autopsiei. Autoritățile au transmis că nu aveau urme de violență pe trup, potrivit bistrițeanul.ro.

Familia Denisie face apel către oamenii cu suflet mare

Familia Denisei este sfâșiată de durere. Vestea că tânără nu mai este în viață a picat ca un trăsnet peste familie și prieteni.

Părinții tinerei stewardese face apel către oamenii cu suflet mare pentru a o aduce pe tânără acasă. Costurile de repatriere sunt colosale, iar resursele familiei nu le pot acoperi.

„Dragi prieteni,
Cu durere în suflet vă anunțăm trecerea prematură a dragului nostru copil, Denisa Alexandra, care s-a stins departe de casă, în Japonia. În aceste momente grele, familia sa dorește să își ia rămas-bun și să o aducă acasă, pentru a-i oferi un ultim omagiu și o înmormântare în țara sa de origine.
Din păcate, costurile necesare pentru repatrierea corpului sunt extrem de ridicate și depășesc resursele familiei. Transportul internațional, împreună cu procedurile legale și funerare, implică o sumă semnificativă pe care ne este imposibil să o acoperim fără ajutorul dumneavoastră.
Facem, așadar, un apel către toți cei care au avut bucuria de a o cunoaște și către cei care doresc să ne sprijine în această perioadă dificilă. Orice contribuție, oricât de mică, ne va aduce mai aproape de a o aduce acasă, lângă cei dragi”, este o parte din mesajul familiei Denisei.

Pentru cei care doresc să contribuie, donațiile pot fi făcute în contul bancar deschis special pentru această cauză aflate în postarea de mai jos:

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni