• PRO TV
  • Iuliana Luciu, poză de colecție alături de Cristiano Ronaldo. Cum s-a fotografiat sora Nicoletei Luciu alături de celebrul fotbalist: „Las și eu aici ăsta”

Iuliana Luciu, poză de colecție alături de Cristiano Ronaldo. Cum s-a fotografiat sora Nicoletei Luciu alături de celebrul fotbalist: „Las și eu aici ăsta”

Iuliana Luciu, poză de colecție alături de Cristiano Ronaldo. Cum s-a fotografiat sora Nicoletei Luciu alături de celebrul fotbalist: „Las și eu aici ăsta”

Iuliana Luciu și-a uimit fanii din mediul online, după ce a postat, pe contul ei de Instagram, o fotografie în care apare alături de Cristiano Ronaldo. Aceasta a luat pe toată lumea prin surprindere, inclusiv pe sora ei.

Gallery

Iuliana Luciu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și, acum, își câștigă banii din evenimentele la care este invitată în calitate de DJ. Cu toate că a dispărut din ochii publicului, își ține fanii la curent cu tot ceea se întâmplă în viața ei și, recent, le-a arătat celor care o urmăresc pe rețelele de socializare faptul că s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Iuliana Luciu s-a fotografiat alături de Cristiano Ronaldo

Recent, în timp ce se afla în Spania, Iuliana Luciu s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo. Cei doi au făcut o fotografie, iar sora Nicoletei Luciu a postat-o pe rețelele de socializare, imediat. Entuziasmată de ceea ce s-a întâmplat, aceasta a scris alături: „Las și eu aici selfie-ul ăsta făcut de Cristiano Ronaldo. Să avem un weekend minunat!”.

Citește și:

​Inclusiv Nicoleta Luciu a fost luată prin surprindere și, amuzându-se de situație, i-a lăsat un comentariu, spunându-i că și ea are o fotografie cu Ronaldo, însă cu figura lui de ceară: „Eu am reușit doar în ceară”.

Ce relație există între Nicoleta Luciu și Iuliana Luciu

Nicoleta Luciu și Iuliana Luciu au fost mereu extrem de apropiate și erau nedespărțite, ori de câte ori erau surprinse împreună. Cu toate acestea, de ceva timp, de când Iuliana Luciu a început să fie DJ, se văd din ce în ce mai puțin, însă vorbesc extrem de des.

Din cauza distanței care există între ele, Iuliana având proiecte atât în străinătate, cât și în România, iar Nicoleta locuind la Miercurea Ciuc, nu reușesc să mai petreacă prea mult timp împreună.

Citește și:

„Avem o relație foarte bună. Vorbim zilnic. Ne vedem mai rar, pentru că ea să la Miercurea Ciuc, eu am proiecte în București și în țară, dar și în străinătate”, a spus Iuliana, conform Cancan.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni