• PRO TV
  • Selena Gomez, devastată: "Nu am mai spus asta până acum, dar nu pot avea copii!"

Selena Gomez, devastată: "Nu am mai spus asta până acum, dar nu pot avea copii!"

Selena Gomez, devastată: "Nu am mai spus asta până acum, dar nu pot avea copii!"

Selena Gomez a fost nevoită să abordeze public un subiect sensibil, după ce a fost asaltată de mesaje „dureroase” în urma anunțului fostului ei iubit, Justin Bieber, că a devenit tată.

Daily Mail susține că artista a făcut publice niște informații personale pentru a scăpa de presiunea fanilor. În vârstă de 32 de ani, Selena a dezvăluit că nu poate să facă copii, din cauza unor „probleme medicale” care i-ar putea pune în pericol atât viața ei, cât și pe cea a copilului, în cazul unei sarcini.

Selena, care are o relație cu producătorul muzical Benny Blanco, în vârstă de 36 de ani, a vrut să pună capăt speculațiilor legate de o viitoare sarcină, în contextul în care Justin Bieber a devenit tătic.

Potrivit Daily Mail, aceasta a rupt tăcerea într-o încercare disperată de a „clarifica situația” și de a opri oamenii să mai facă comparații între viața ei și cea a lui Justin.
„Dintr-o dată, a apărut toată această presiune asupra Selenei să aibă un copil și să se căsătorească. Ea și-a găsit dragostea vieții ei în Benny. Dar de fiecare dată când Selena mânca un cheeseburger în plus, oamenii speculau că este însărcinată”, a spus o sursă apropiată acesteia.

Selena a dezvăluit că, deși nu poate face copii, își dorește ca într-o zi să devină mamă.
Nu am spus asta niciodată, dar, din păcate, nu pot avea copii. Am multe probleme medicale care ar pune în pericol viața mea și a copilului. A fost ceva ce m-a făcut să jelesc o vreme. Nu este neapărat așa cum mi-am imaginat. Credeam că se va întâmpla așa cum se întâmplă pentru toată lumea. Sunt într-un loc mult mai bun acum cu asta. Consider o binecuvântare faptul că există oameni minunați care sunt dispuși să facă surogat sau să adopte, ambele fiind mari posibilități pentru mine. Sunt cu adevărat recunoscătoare pentru celelalte opțiuni pentru oamenii care își doresc cu disperare să devină părinți. Eu sunt una dintre acele persoane. Sunt entuziasmată pentru cum va arăta acea călătorie, chiar dacă va arăta puțin diferit,” a spus Selena.


Artista a subliniat că, prin surogat sau adopție, copilul va fi „al meu”. „La sfârșitul zilei, nu contează. Va fi al meu. Va fi copilul meu,” a spus ea.

Gallery

Selena își făcea planuri de a deveni mămică chiar înainte de a fi într-o relație cu Benny.
„Înainte să-l întâlnesc pe iubitul meu, am fost singură timp de cinci ani, cu excepția câtorva întâlniri. Și mi-am spus: „Bine, dacă asta este situația, atunci care este cel mai important lucru pentru mine? Familia”, a dezvăluit Selena.

Selena și Benny au început să se întâlnească în secret la mijlocul anului 2023. Blanco și-a exprimat recent dorința de a avea copii cu Selena în timpul emisiunii The Howard Stern Show.

„Acesta este următorul meu obiectiv, să bifez acea casetă. Îmi place să fiu în preajma copiilor,” a spus el.
Fosta vedetă Disney a spus anterior că medicația pe care o ia pentru a-și gestiona tulburarea bipolară interferează, de asemenea, cu capacitatea ei de a naște un copil în siguranță.

În 2013, a fost diagnosticată cu lupus și, patru ani mai târziu, a primit cu succes un transplant de rinichi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni