• PRO TV
  • Kate Middleton, primul mesaj după ce a terminat chimioterapia, într-un clip emoționant: "Viața cu cancer este înfricoșătoare și imprevizibilă"

Kate Middleton, primul mesaj după ce a terminat chimioterapia, într-un clip emoționant: "Viața cu cancer este înfricoșătoare și imprevizibilă"

Kate Middleton, primul mesaj după ce a terminat chimioterapia, într-un clip emoționant: "Viața cu cancer este înfricoșătoare și imprevizibilă"

După o pauză îndelungată, în care a urmat tratamentul pentru cancer, Kate Middleton a transmis un mesaj fanilor ei, care așteptau vești în legătură cu starea ei de sănătate. Prințesa de Wales a vorbit despre „sentimentul reînnoit de speranță și apreciere a vieții” după ce a finalizat chimioterapia, în urma diagnosticului crunt pe care l-a făcut public în luna martie.

Într-un clip emoționant de trei minute, Kate și soțul ei, Prințul William, sunt văzuți sărbătorind recuperarea Prințesei alături de cei trei copii ai lor – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Deși a reușit să învingă cancerul și mesajul transmis este unul optimist, Kate recunoaște că ultimele nouă luni au fost o perioadă „înfricoșătoare și imprevizibilă” pentru familia sa.

Prințesa a spus că experiența i-a reamintit ei și soțului său să „reflecteze și să fie recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care mulți dintre noi le considerăm adesea de la sine înțelese. De a iubi pur și simplu și de a fi iubit.”

Gallery

Clipul de trei minute a fost filmat în Norfolk luna trecută și este însoțit de imagini superbe din natură. Astfel, în clip vedem copiii jucându-se fericiți pe plajă și în pădure, pe Kate și William stând îmbrățișați pe o pătură, alintându-și copiii și sărutându-se.

Iată mesajul complet transmis de Prințesa de Wales:

“Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu vă pot spune ce ușurare este să fi finalizat în sfârșit tratamentul de chimioterapie. Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie.
Viața, așa cum o știi, se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o cale de a naviga prin ape furtunoase și drumuri necunoscute. Viața cu cancer este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, mai ales pentru cei mai apropiați de tine.
Cu umilință, te confruntă și cu propriile vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai luat în considerare niciodată înainte, și cu aceasta, vine o nouă perspectivă asupra tuturor lucrurilor. Această perioadă ne-a reamintit, mai presus de toate, mie și lui William să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care mulți dintre noi le considerăm adesea de la sine înțelese.

De a iubi pur și simplu și de a fi iubit. A face tot ce pot pentru a rămâne sănătoasă este acum prioritatea mea. Deși am terminat chimioterapia, drumul meu către vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi pe rând. Totuși, aștept cu nerăbdare să mă întorc la muncă și să particip la câteva angajamente publice în lunile următoare, atunci când voi putea.

În ciuda tuturor celor întâmplate până acum, intru în această nouă etapă de recuperare cu un sentiment reînnoit de speranță și apreciere a vieții. William și cu mine suntem atât de recunoscători pentru sprijinul pe care l-am primit și ne-am luat forța de la toți cei care ne ajută în această perioadă.
Bunătatea, empatia și compasiunea tuturor au fost cu adevărat copleșitoare. Pentru toți cei care își continuă propria călătorie cu cancerul – rămân alături de voi, umăr la umăr, mână în mână. Din întuneric, poate apărea lumina, așa că lăsați acea lumină să strălucească puternic.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni