• PRO TV
  • N-a fost nicicând mai fericit! Într-o ținută cool și cu un zâmbet larg, Brad Pitt și-a scos iubita tinerică în oraș

N-a fost nicicând mai fericit! Într-o ținută cool și cu un zâmbet larg, Brad Pitt și-a scos iubita tinerică în oraș

N-a fost nicicând mai fericit! Într-o ținută cool și cu un zâmbet larg, Brad Pitt și-a scos iubita tinerică în oraș

Deși îi despart 29 de ani, Brad Pitt și Ines de Ramon par mai îndrăgostiți ca niciodată. Sunt împreună de mai bine de doi ani, însă abia recent starul de la Hollywood le-a prezentat-o tuturor pe cea care a înlocuit-o pe Angelina Jolie.

Gallery

​De când și-au făcut apariția la Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii, în luna iulie, cei doi îndrăgostiți nu se mai feresc de paparazzi. Recent, cuplul a fost în centrul atenției și la Festivalul de Film de la Cannes, acolo unde Brad a avut-o la braț pe covorul roșu pe frumoasa sa parteneră.

După Veneția, cuplul a aterizat la New York. Actorul în vârstă de 60 de ani și-a scos iubita în oraș la o întâlnire romantică. Cei doi au fost fotografiați de paparazzii la „The Mulberry”, unul dintre localurile preferate de celebritățile din New York.

Brad era cool în ținuta sa tinerească, în timp ce Ines a făcut furori cu o vestă decoltată. Actorul a fost extrem de protector și drăgăstos cu iubita sa și a ținut-o în permanență de mână. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Ines este prima iubită pe care Brad Pitt o prezintă oficial de la separarea de fosta soție, Angelina Jolie. Primele zvonuri despre cei doi au apărut în toamna lui 2022, când au fost surprinși la un concert al trupei U2. De atunci, cei doi au făcut tot posibilul să se ferească de paparazzi, iar atunci când au participat la evenimente mondene, au venit și au plecat separat.

La începutul anului, presa străină a scris că lucrurile sunt din ce în ce mai serioase între cei doi și că femeia de afaceri în vârstă de 31 de ani s-a mutat deja în locuința lui Brad Pitt.

Cu ce se ocupă Ines de Ramon

Ines de Ramon are mai multe afaceri și este designer de bijuterii. Tânăra care s-a născut la New Jersey vorbește fluent cinci limbi și are rădăcini spaniole. Ines a studiat în Europa, la Geneva și o perioadă a lucrat la celebra casa de licitații Christie’s.

Tânăra a fost căsătorită cu un actor celebru

Brad Pitt nu este singurul actor pe care l-a cucerit. În trecut, Ines a fost căsătorită cu Paul Wesley, actor cunoscut publicului din România mai ales pentru rolul din „Jurnalele Vampirilor”. Cei doi au divorțat în 2022, după trei ani de căsnicie.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni