• PRO TV
  • S-a aflat de ce a fost ucisă doctorița stomatolog din Brăila. Elementul cheie care i-a ajutat pe anchetatori în rezolvarea cazului

S-a aflat de ce a fost ucisă doctorița stomatolog din Brăila. Elementul cheie care i-a ajutat pe anchetatori în rezolvarea cazului

S-a aflat de ce a fost ucisă doctorița stomatolog din Brăila. Elementul cheie care i-a ajutat pe anchetatori în rezolvarea cazului

Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani, medic stomatolog în Brăila, a fost găsită în cabinetul ei fără suflare, în data de 16 iulie 2024. La aproximativ 3 luni distanță, anchetatorii au aflat care a fost motivul crimei.

Gallery

Doctorița Marina Gavril, originară din Republica Moldova, a fost atacată cu un obiect ascuțit în propriul cabinet. După doar câteva zile polițiștii l-au reținut pe principalul suspect. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani, care are antecedente penale.

Ulterior, anchetatorii au aflat că suspectul i-a furat femeii cardul bancar și telefonul mobil. De pe card, individul a extras de 3 ori sume importante de bani de la mai multe bancomate.

Potrivit informațiilor publicate de Parchetul de pe lânga Tribunalul Brăila, Maricel Mihai a sustras, prin violenţă extremă, telefonul mobil, precum şi cardul bancar al victimei pe care l-a folosit la bancomatele altor bănci, efectuând operaţiuni de retragere în numerar.

Acesta este acum acuzat de omor calificat, tâlhărie calificată, fraudă informatică și acces ilegal la un sistem informatic. În fața acestor acuzații grave, inculpatul riscă ani grei de închisoare.

„Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila şi s-a dispus prelungirea arestării preventive a inculpatului M.M pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.08.2024 până la data de 18.09.2024, inclusiv. Cercetările continuă prin administrarea tuturor mijloacelor de probă apreciate a fi concludente, pertinente şi utile cauzei, cu respectarea dreptului la apărare şi a celorlalte principii fundamentale ale procesului penal”, se mai menționează în comunicatul transmis de Parchet.

Citește și: 

Sursă foto: Facebook

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni