• PRO TV
  • Orlando Bloom, dietă draconică pentru a intra în pielea unui personaj. A slăbit 23 de kilograme: "Am crezut că voi muri"

Orlando Bloom, dietă draconică pentru a intra în pielea unui personaj. A slăbit 23 de kilograme: "Am crezut că voi muri"

Orlando Bloom, dietă draconică pentru a intra în pielea unui personaj. A slăbit 23 de kilograme: "Am crezut că voi muri"

Orlando Bloom a trecut printr-o transformare fizică extremă pentru rolul său din filmul „The Cut”, în care joacă un boxer.

Gallery

​Actorul a slăbit drastic 23 de kilograme pentru a se potrivi cu cerințele personajului. Filmul The Cut, care a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, l-a pus pe Orlando Bloom în fața unor provocări majore.

Pentru a se pregăti pentru acest rol, Bloom a petrecut trei luni antrenându-se intens într-o sală de box, pentru a înțelege mai bine personajul pe care îl interpreta.

Despre această experiență, actorul a spus: „La un moment dat chiar am crezut că voi muri”. Logodnica sa, Katy Perry, a fost profund impresionată de transformarea partenerului ei, mărturisind: „Am nevoie de o băutură tare” după ce a văzut filmul, și a plâns, conștientizând efortul depus de Bloom.

În rolul său, Orlando joacă un boxer retras care devine obsedat de ideea de a reveni în ring, chiar dacă aceasta îi pune viața în pericol.

Pentru a atinge greutatea necesară categoriei, actorul a urmat o dietă extrem de restrictivă, mărturisind: „Eram foarte înfometat-furios. În ultimele trei săptămâni petrecute la Londra înainte de filmări, mâncam doar ton și castraveți. Un nutriționist m-a pus pe un regim strict și am ajuns mai slab ca niciodată.”

„Practic, am redus mâncarea pentru o perioadă de trei luni, până chiar înainte de filmări, când eram la cea mai mică greutate. Am pierdut 23 de kilograme și aveam aproximativ 84 când am început. Așa că am pierdut destul de mult în greutate și a fost și foarte greu din punct de vedere mental.”, a declarat actorul pentru jurnaliștii prezenți la Festivalul de Film de la Toronto.

Ulterior, Bloom a trebuit să recâștige greutatea pierdută pentru a arăta mai mult ca un boxer. „A trebuit să ajung la 84 de kilograme sau mai mult, mâncând multă înghețată și deserturi. A fost o provocare, mai ales într-un timp atât de scurt”, a explicat actorul de 47 de ani într-un interviu pentru Deadline.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni