• PRO TV
  • Getuța Sterp întâmpină probleme în sarcină, cu doar câteva săptămâni înainte de a naște. Prin ce trece fiica mamei Geta „Ce mă fac?”

Getuța Sterp întâmpină probleme în sarcină, cu doar câteva săptămâni înainte de a naște. Prin ce trece fiica mamei Geta „Ce mă fac?”

Getuța Sterp întâmpină probleme în sarcină, cu doar câteva săptămâni înainte de a naște. Prin ce trece fiica mamei Geta „Ce mă fac?”

Getuța Sterp este însărcinată în aproximativ șapte luni și numără zilele până când își va aduce pe lume primul copil. Sora lui Culiță Sterp așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mămică.

Gallery

​Nu mai este mult și Getuța Sterp va naște. Până atunci, însă, trece prin etapele cu care orice femeie însărcinată s-a confruntat și, de curând, le-a împărtăși fanilor ce se întâmplă în viața ei.

Getuța Sterp întâpină probleme în sarcină din cauza hainelor

Getuța Sterp mai are puțin și va intra în trimestrul al treilea de sarcină, însă se confruntă cu o problem specifică femeilor însărcinate. Aceasta a luat câteva kilograme în plus, motiv pentru care, are nevoie de haine noi.

Aceasta le-a povestit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că a fost nevoită, cu puțin timp înainte de a merge la un eveniment, să își cumpere haine noi, întrucât cele pe care le avea nu o mai încap.

Citește și:

„Deci am o problemă foarte gravă. Am plecat la un eveniment și bineînțeles că mi-am călcat o rochie. Am călcat-o frumos, am pus-o să o iau pe mine liniștită. Cu ce mă îmbrac, că nu mai intră? Ce mă fac? Acum, intru să-mi comand niște haine, pentru că, efectiv, am realizat că nu mai am cu ce să mă îmbrac.

Deci eu râd, dar atât am fost de nervoasă la un moment dat, pentru că am văzut că nu îmi e bună rochia respectivă. Am dat-o jos, am luat o fustă cu un tricou, am încercat niște pantaloni. Cred că nici măcar o pereche nu mai am să-mi fie bună”, a povestit aceasta, pe contul său de Instagram

Geta Sterp a fost nevoită să renunțe la parfum

Nu doar hainele îi dau bătăi de cap acesteia, ci și parfumurile. Ca și multe alte femei însărcinate, Geta Sterp nu mai suportă anumite mirosuri, iar mirosul de parfum se numără printre ele.

Citește și:

​Deși este o iubitoare a parfumurilor, aceasta a mărturisit că a trebuit să stopeze, pentru moment, folosirea lor, deoarece nu mai suportă mirosurile. Cu toate acestea, soțul ei a încercat să găsească o variantă de mijloc și i-a cumpărat un parfum cu un miros mai fresh, pentru a-l încerca.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni