• PRO TV
  • Imaginile cu care Viviana Sposub a încins imaginația internauților. Topul i-a acoperit cu greu bustul generos

Imaginile cu care Viviana Sposub a încins imaginația internauților. Topul i-a acoperit cu greu bustul generos

Imaginile cu care Viviana Sposub a încins imaginația internauților. Topul i-a acoperit cu greu bustul generos

Viviana Sposub și-a pus urmăritorii pe jar cu cel mai recent clip video de pe Instagram. Vedeta, îmbrăcată într-un top alb care îi acoperă cu greu bustul generos, a stârnit reacții savuroase din partea internauților.

Gallery

​Iubita lui George Burcea este bine cunoscută pentru aparițiile sale în haine sexy care îi pun în evidență formele cu care a fost înzestrată de la „Mama Natură”. Recent, Viviana Sposub și-a pus fanii pe jar cu ținuta ei, iar mesajele laudative din partea internauților au curs imediat în secțiunea de comentarii.

Viviana Sposub a făcut senzație cu cel mai recent videoclip postat în mediul online

Partenera lui George Burcea a făcut furori cu un videoclip postat pe Instagram, unde apare într-un top alb, cu decolteu generos, iar bustul proeminent abia îi încape în bluză.
Descrierea care însoțește videoclipul este una simplă, dar sugestivă: ”Nu am mai postat de vreo lună. Las asta aici pentru cei care mi-au dus dorul!”.  VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

Viviana Sposub și-a pus din nou în valoare frumusețea și stilul inconfundabil, atrăgând atenția  fanilor care o urmăresc.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar comentariile pline de admirație au umplut secțiunea de comentarii a postării. ”Frumusețe! Felicitări!”, a scris un admirator, în timp ce altul a adăugat ”Ești minunat de frumoasă.”

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni