• PRO TV
  • Nici boala nu îi poate știrbi zâmbetul! Bruce Willis, apariție rară pe străzile din Los Angeles: cum arată actorul care a fost diagnosticat cu demență în urmă cu un an

Nici boala nu îi poate știrbi zâmbetul! Bruce Willis, apariție rară pe străzile din Los Angeles: cum arată actorul care a fost diagnosticat cu demență în urmă cu un an

Nici boala nu îi poate știrbi zâmbetul! Bruce Willis, apariție rară pe străzile din Los Angeles: cum arată actorul care a fost diagnosticat cu demență în urmă cu un an

Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie în martie 2022, care ulterior s-a transformat în demență frontotemporală. Starul din „Greu de ucis” a renunțat complet la actorie după diagnosticul cumplit și s-a retras din lumina reflectoarelor.

Gallery

​Emma Heming, actuala soție, Demi Moore, fosta soție, și fiicele lor sunt cele care au vorbit despre starea de sănătate a actorului din ultimii doi ani și rareori au împărtășit imagini cu acesta pe rețelele de socializare.

Recent însă, paparazzi au surprins câteva cadre rare cu actorul care a împlinit 69 de ani în martie. Acesta s-a bucurat de o plimbare cu mașina prin oraș alături de un prieten.

Bruce se afla pe scaunul din dreapta al unui autoturism SUV, iar imaginile au fost surprinse în cartierul Studio City din Los Angeles.

Starul hollywoodian purta o șapcă albastră și un tricou polo cu nasturii descheiați. Deși vizibil slăbit, la un moment dat, paparazzii au surprins un surâs pe chipul starului din franciza „Greu de ucis”.

​După ce a fost diagnosticat cu afazie în 2022 și a renunțat la actorie, Demi Moore a devenit tot mai apropiată de actuala familie a actorului și este nelipsită de la aniversările fostului său soț. Demența frontotemporală cauzează schimbări de personalitate, comportament obsesiv și dificultăți de vorbire. (Mai multe imagini cu actorul în GALERIA FOTO de mai sus)

În momentul de față, niciun tratament nu a fost aprobat pentru această afecțiune. Din momentul în care sunt diagnosticate cu demență frontotemporală, pacienții trăiesc între 7 și 13 ani.

„Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”, spunea Emma Heming, actuala soție, într-un comunicat de presă.

​Emma Heming îi este alături actorului și încearcă să fie tare de dragul celor două fiice pe care le are cu Bruce. Cei doi s-au căsătorit în 2009 și formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood.

Bruce Willis nu mai poate să vorbească

Glenn Gordon Caron, unul dintre prietenii lui Bruce, mărturisea în primăvără că îl vizitează cel puțin o dată pe lună și ține constant legătură cu soția lui. 

„Sentimentul meu este că în primele 2-3 minute, știe cine sunt. Nu mai poate să vorbească. Era, pe vremuri, un cititor înfocat - nu voia să știe oamenii lucrul acesta - iar acum nu mai citește deloc. Toate abilitățile de vorbire au dispărut, chiar dacă el încă e Bruce”, a spus acesta.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni