• PRO TV
  • Câți bani a cheltuit Oana Roman pentru hainele fiicei sale la începutul anului școlar: „Isa merită tot ce e mai bun”

Câți bani a cheltuit Oana Roman pentru hainele fiicei sale la începutul anului școlar: „Isa merită tot ce e mai bun”

Câți bani a cheltuit Oana Roman pentru hainele fiicei sale la începutul anului școlar: „Isa merită tot ce e mai bun”

Oana Roman nu a ezitat să investească în garderoba fiicei sale, Isa, odată cu începerea noului an școlar. Fosta prezentatoare a făcut tot posibilul ca micuța să nu ducă lipsă de nimic și să fie pregătită pentru clasa a IV-a.

Gallery

​Într-un videoclip postat pe contul său de Facebook, Oana a împărtășit cu urmăritorii săi sesiunea de cumpărături pe care a făcut-o alături de fiica sa. Cele două au mers la un mall din Capitală, unde vedeta a scos bani frumoși din buzunar pentru a-i asigura Isei o garderobă nouă, perfectă pentru școală.

Oana a dezvăluit că a cheltuit aproximativ 700 de lei pe noile haine ale fiicei sale, cumpărând de la un brand cunoscut pentru colecțiile sale de îmbrăcăminte pentru copii.

În prima zi de școală, Oana a publicat și o fotografie cu Isa, surprinsă cu emoții în fața noilor provocări din clasa a IV-a. Vedeta a povestit că a vrut să o filmeze pe Isa în cabina de probă, însă fetița a refuzat categoric, dorind să își păstreze intimitatea.

Suma totală a cheltuielilor pentru garderoba fiicei sale a fost de aproximativ 700 de lei, dar pentru Oana Roman, asigurarea confortului și încrederii fiicei sale în prima zi de școală a meritat fiecare leu.

Marius Elisei a lipsit din viața fiicei sale, Isabela, în prima zi de școală, ceea ce a întristat-o pe fetiță, care și-ar fi dorit să îl aibă alături. Oana Roman a dezvăluit că Marius nu doar că nu a fost prezent la deschiderea anului școlar, dar nici nu și-a făcut simțită prezența în momente importante pentru fiica sa.

Vedeta a menționat că Marius Elisei nu a contactat-o pe Isabela nici cu ocazia zilei de Sfânta Maria, când micuța își serba onomastica. „Nu a sunat-o nici ieri, nici astăzi, de ziua ei. Isabela a încercat să-l sune, dar nu a primit niciun răspuns și niciun apel înapoi”, a declarat Oana Roman, evidențiind dezamăgirea fiicei sale față de lipsa de implicare a tatălui.

Foto: Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni