• PRO TV
  • Violeta Bănică, fotografiată fără machiaj într-o zi specială. Ce nume de sfânt poartă fiica Andreei Marin

Violeta Bănică, fotografiată fără machiaj într-o zi specială. Ce nume de sfânt poartă fiica Andreei Marin

Violeta Bănică, fotografiată fără machiaj într-o zi specială. Ce nume de sfânt poartă fiica Andreei Marin

Violeta Bănică, în vârstă de aproape 17 ani, s-a transformat într-o domnișoară superbă. Puțini știu că fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. poartă numele de sfânt Ana, iar pe 9 septembrie este sărbătorită de cei dragi.

Gallery

​Ana Violeta Bănică s-a născut pe 15 decembrie 2007. Ea a fost botezată Violeta, în cinstea mamei Andreei Marin. Fosta prezentatoare TV a decis să-i aleagă și un nume de sfânt și, împreună cu fostul soț, Ștefan Bănică Jr. au convenit asupra numelui Ana. 

„La mulți ani, suflețel frumos și bun, te iubesc cu toată inima! @anavioletabanica. De Sfânta Ana, un gând cu drag pentru sărbătoritele de azi!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de socializare.

Adolescenta a primit mii de felicitări din partea românilor, după ce mama ei a distribuit o fotografie recentă cu ea: „La mulți ani fericiți alături de cei dragi ție draga și frumoasa Violeta!!!”; „La mulți ani, plini de vise împlinite!”, sunt doar câteva dintre urările primite. 

​La 16 ani, Violeta este activist pentru drepturile omului. Tânăra își dorește să studieze dreptul după ce va absolvi liceul„Un om mic ajunge un om mare în momentul în care știe cine e, știe ce vrea și știe ce poate să facă”, menționează ea într-un interviu. 

Violeta vrea să-și continue studiile în străinătate:

„Dacă aș pleca în străinătate la studii nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef (fratele ei) promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem! Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu”, a declarat ea pentru playtech.ro.

Creștinii ortodocși o sărbătoresc pe 9 septembrie pe Sfânta Ana, cea despre care se spune că a fost mama Fecioarei Maria, prin urmare, bunica lui Iisus Hristos. 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni