• PRO TV
  • Ben Affleck ar fi înșelat-o pe Jennifer Lopez. Cine este femeia cu 16 ani mai tânără cu care petrece din ce în ce mai mult timp

Ben Affleck ar fi înșelat-o pe Jennifer Lopez. Cine este femeia cu 16 ani mai tânără cu care petrece din ce în ce mai mult timp

Ben Affleck ar fi înșelat-o pe Jennifer Lopez. Cine este femeia cu 16 ani mai tânără cu care petrece din ce în ce mai mult timp

Ben Affleck și Jennifer Lopez se află în mijlocul unui divorț complicat și dureros, iar actorul se confruntă și cu acuzații de infidelitate, după ce a început să se zvonească faptul că acesta ar fi înșelat-o pe artistă.

Gallery

Conform unei surse apropiate celor doi, Ben Aflleck ar fi înșelat-o pe Jennifer Lopez încă din primăvara acestui an, iar, în cererea de divorț, J Lo a precizat că separarea a avut loc la finalul lunii aprilie.

Ben Affleck ar fi înșelata-o pe Jennifer Lopez

Conform Page Six, Ben Affleck ar fi fost văzut în compania fiicei lui Robert F. Kennedy Jr., Kathleen Kennedy, în vârstă de 36 de ani. Conform presei de peste ocean, cei doi ar fi fost surprinși în Polo Lounge, în incinta Beverly Hills Hotel, dar și în alte locații, de-a lungul câtorva săptămâni.

Citește și:

​De asemenea, informația conform căreia Ben Affleck și Kathleen Kennedy „petrec timp împreună”  a fost confirmată de mai multe persoane, iar fanii artistei au început să se întrebe dacă zvonurile chiar sunt adevărate, în timp ce agentul actorului a negat zvonurile.

Divorțul dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez ar putea lua o întorsătură neplăcută

Conform People, divorțul celor doi „are potențialul de a deveni urât”, deoarece nu au semnat niciun acord prenupțial și, deja, „există unele puncte de divergență financiară”. Cei doi au cumpărat, anul trecut, în Beverly Hills, un conac în valoare de 60,8 milioane de dolari, pe care l-au scos la vânzare, în urmă cu scurt timp.

Citește și:

​Așa cum au făcut și până acum, Jennifer Lopez și Ben Affleck țin divorțul departe de ochii publicului, însă mai multe surse au dezvăluit faptul că J Lo este încrezătoare în ceea ce viitorul are rezervat pentru ea, în timp ce Ben Affleck începe, ușor, un nou capitol al vieții sale.

La finalul lunii iulie, Ben Affleck a semnat contractual de vânzare-cumpărare pentru o nouă locuință, în Brentwood, pentru care a plătit suma de 20,5 milioane de dolari. În schimb Jennifer Lopez este în căutarea locuinței de vis, încercând să găsească o nouă casă, încă din luna mai, după câteva zile de când ea și Ben Affleck s-au despărțit.

 

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni