• PRO TV
  • Kate Middleton ar reveni în lumina reflectoarelor, cu toate că suferă de cancer! La ce eveniment ar putea participa în curând: „Are un drum lung de parcurs!”

Kate Middleton ar reveni în lumina reflectoarelor, cu toate că suferă de cancer! La ce eveniment ar putea participa în curând: „Are un drum lung de parcurs!”

Kate Middleton ar reveni în lumina reflectoarelor, cu toate că suferă de cancer! La ce eveniment ar putea participa în curând: „Are un drum lung de parcurs!”

Kate Middleton ar putea reveni la angajamentele publice, cu toate că suferă de cancer. Iată la ce eveniment ar putea fi văzută în curând!

Gallery

​În ultima perioadă, tot mai multe persoane se întreabă când va reveni Kate Middleton în fața publicului larg, deoarece după ce a aflat că suferă de cancer, aceasta a preferat să se retragă din luminile reflectoarelor.

Anunțul mult așteptat despre revenirea lui Kate Middleton! La ce eveniment ar putea participa în curând

Conform unor surse citate de jurnaliștii The Sunday Times, Kate Middleton ar putea să revină în fața publicului în toamna aceasta, mai exact pe data de 10 noiembrie 2024. 
Atunci, prințesa de Wales ar putea să-l însoțească pe socrul ei, regele Charles al III-lea, la o  ceremonie organizată de National Service of Remembrance.
De asemenea, ea a urma să găzduiască serviciul anual de colinde de Crăciun de la Westminster Abbey.

​Cu toate acestea, în mod oficial nu a fost făcut niciun anunț cu privire la întoarcerea lui Kate Middleton la atribuțiile publice.

„Oamenii știu și înțeleg că are un drum lung de parcurs pentru a se recupera”, a declarat un prieten al lui Middleton pentru sursa menționată mai sus.
Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni